יש פה מישהו מקנדה טורנטו???

יש פה מישהו מקנדה טורנטו???

בבקשה אם אתם יכולים לספר לי איך החיים שם?מתרגלים למזג אוויר?איך הכלכלה?אפשרויות למצוא עבודות?לאנשים ללא תוארים. אני אודה לכם על כל דבר שאתם יכולים לספר לי על טורנטו זה נורא חשוב לי. תודה!!! ביי!

nehama horvitz

New member
../images/Emo56.gifחיים שקטים.

שלום קמי ובנחה. מה בדיוק אתם מעונינים לדעת? אני חיה באיזור טורונטו כ 32 שנה.זה ביתי.קר..מתלבשים חם.שמים מעיל עליון/סוודר חם במקרה שלי,כובע כפפות וצעיף.נעלי התעמלות אם תרצו והרי אתם מצוידים כשורה.היום למשל 8-,יום יפה,אפשר ללכת ברחוב בלבוש חם. איך מתרגלים לחמסינים? מתרגלים.. לא מסרת פרטים על עצמך.במה אתה/ם עוסק/ים? עליכם להבין כי לא כל המתגורר ועובד בקנדה הוא בעל תואר!!! שאלו ותענו..אתה/ם יכולים לכתוב לאי-מייל.בהצלחה,נחמה.

gozala

New member
נחמה שלום../images/Emo168.gif

מה בקשר להוצאות מחיה? "רמת חיים" באופן כללי ביותר לגבי קנדה.

Torontonian

New member
If you wish to ask direct questions

you can e-mail me - [email protected] And you can also make use of Nechama´s knowledge, she is a real estate professional, and can be of great help here There are many people here who are of various proffessions, not all graduates of academic institutions Many people are in business or professions, and some make better living then university Profs, or other professions. It is all a matter of demand for a specific field, and how one handles his/her business. For example, there is a shortage of people in the building industry. You can work hard, and make up to 100,000 a year. You can also become a small contractor, hire others, and make double. So it is your call

למעלה