יש פה מישהו משבט אביב, תל אביב?

MajorGad

New member
שבט של מיליונרים!

אפילו את הסנדות של התורן צבעתם בכחול-לבן! אבל לא, אני לא חושב שיש פה משבט אביב, הנהגת ת"א

ninja1

New member
או.קי

קודם כל אור היי אור זה תום אשל. דבר שני על איזה תורן אתה בדיוק מדבר אני רוצה להבין בתור אחד שהיה בתורן אני לא מבין על מה אתה מדבר. מליונרים זה אתה תשפוט (או שלא) אל תשכח את שבט הנשיא את שבט ג´ את שבט דיזי (דיזינגוף) את שבט החורש ושבט צהלה נראה לי שקצת התבלבלת ככלל הנהגת ת"א-יפו נחשבת להנהגה העשירה והגדולה בארץ אנחנו מונים קרוב ל-8000 חניכים בהנהגה ומתוכם 1250 חניכים נרשמו לשנת הפעילות שעברה בשבט אבי כולל חניכים לא מרמת אביב אז כנראה שזה מעיד על משהו (איכות אולי?!?!?). שלכם וגם שלי תום אשל.

MajorGad

New member
טוב..

דבר ראשון לא התכוונתי לתורן של המחנ"ק אלא לתורן הרגיל של מפקדי שבת.. ודבר שני, לא ליכלכתי על השבט שלכם, ראיתי אותו (הלוואי על מצדה כזה מגרש כדורסל, ואזור אדיר כמו מרכז השח), האזור שלכם מדהים, השבט שלכם עצמו יפה והמיקום שלכם מצוין..אין לי מילים רעות (אלא רק טובות!) על השבט שלכם...מיליונרים זה לאו דווקא מילה רעה..

ninja1

New member
סליחה

לפי איך שהיצגת זאת זה נראה כמו "קללה" מיליונרים א. קבל את התנצלותי. ב. תודה על המחמאות. ג. מה עשית בשבט שלנו? ד. הסנדות הן סנדות שעברו בטקס ולכן הן לא בטוחות לשימוש במבנים אשר מטפסים עליהם ומשתמשים בהם. בסוף השנה הנוכחית פירקנו את התורן והסנדות "נגנזו". שלכם וגם שלי תום אשל.

MajorGad

New member
נסענו לת"א ו...

יש לי חבר שעלה מבולגריה לפני איזה 10 שנים והוא גר בהתחלה בשיכוני עולים שם ליד קניון רמת אביב..אז הוא לקח אותנו דרך מרכז השח לראות את "הבית" הקודם שלו.. אז יצא לי לראות את השבט שלכם.

אנחנו לא מיליונרים וגם לנו בקושי יש

גם לנו בקושי יש כסף... תודה רבה לך...

גד הלוואי על השבט שלנו

ת´ה יודע איזה שבט ושטח קטן טוב יש לנו את כל גבעת התחמושת

למעלה