../images/Emo207.gifאתם יודעים מה, למה לא לשאול
כבר פה? גם פה יש אנשים טובים שיודעים איך לעזור, לא? אז ככה: אני רוצה לבנות Pillar (עמוד מעוצב. אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית..) ע"פ ה
רפרנס הבא. משהו די פשוט... עכשיו, דיברתי קצת עם מישהו, והוא הסביר לי בגדול איך לעשות את זה. אבל איכשהו זה לא היה נראה לי מתאים למה שאני רוצה. השיטה שהוא הסביר לי היתה פשוט ליצור צילינדר לא חלק, ולעבוד על כל הפוליגונים הצדדיים ביחד. פשוט לסמן אותם, ולעשות להם Extrude, Bevel ועוד, הכל כשכל הפוליגונים מסומנים. משהו מעין התמונה ה
באה. זה קצת הפריע לי , כי נניח ושניה אחרי שגמרתי לעבוד על הפוליגונים, אני רוצה לשנות משהו - צריך עוד פעם לבחור את כולם, ואם יש לי הרבה צדדים - זה אמור להיות מתיש. במיוחד כשצריך לבחור את הפוליגונים/אד'גים הנכונים בלבד.. חשבתי שאולי עדיף לעשות את זה בצורה אחרת, אולי יותר פשוטה, אולי יותר מסובכת. להתחיל מצלינדר לא חלק כרגיל, אבל לחתוך אותו כך שישאר רק פוליגון צידי אחד. לעבוד עליו איך שרוצים, ואחרי שגומרים, פשוט לשכפל אותו בעיגול. משהו
כמו זה. מה אתם אומרים? איך אתם הייתם בונים את זה? בכל מקרה, בין כך ובין כך, כמו שאתם רואים התוצאה שיצאה לי היא לא משהו. נראה לי שעדיף פה בכלל שיטה אחרת... איך לעזאזל אני עושה את הדבר ה'פשוט' הזה?