אני לא מכיר הרבה אנשים שאוהבים בלוז אקוסטי, אני אישית ממש אוהב והייתי מת להכנס לביצה הזו (לוזיאנה בלוז) אבל אני מפחד שאני לא אצא ויש לי כל כך הרבה דברים להתעמק בהם קודם
. רוב האנשים שאני מכיר ואוהבים בלוז מתעסקים בעיקר בבלוז החשמלי כמו Elmore James , Howlin´ Wolf , . אני אישית אוהב מאוד בלוז מניו אורלינז Earl King, Guitar Slim ועוד כמה. וגם בלוז משיקגו Muddy Waters, Jimmy Reed. Atazur שעכשיו הולך לשים את The Sky is crying לאות הזדהות עם הגשם הראשון.
אוקי יש מלא : MISSISSIPPI JOHN HURT LEADBELLY - KING OF 12 STRING GUITAR BLIND LEMMON JEFFERSON BIG BILL BRONZY BLIND BLAKE ROBERT JOHNSON - TEACHER OF MUDDY WATERS יש להם ממש שירים טובים אני ממליץ לכל אחד שאוהב בלוז לשמוע אותם למרות שהם מאוד מאוד נדירים להשגה בחנויות עם בכלל ..... אבל בכל זאת עם באיזה שהיא צורה תשיגו אחד מהדיסקים זה תאווה לאוזניים כמו שאומרים : THE REAL ORIGINAL STUFF !!!
את רוב הרשימה אני מכיר. אני מזמין רק דרך האינטרנט מחנויות מחו"ל. אם מישהו חושב שקשה להשיג דיסקים של ג´אז בארץ, אני מציע לו לחפש דיסקים של בלוז - פי אלף יותר קשה. חנות כמו האוזן, שמגדירה את עצמה - ג´אז ובלוז, מחזיקה 2 דיסקים של בי בי קינג, עוד אחד של הוקר, איזה דיסק שלא הצליחו למכור של רוברט ג´ונסון ועוד 4 אוספים וזהו. איך אפשר להחזיק ככה אוסף.
בסוף שנות ה- 80 ובתחילת ה- 90 היו כמה פסטיבלי בלוז בארץ . 2 בעין גדי ועוד 2 בנמל חיפה ..... הופיעו שם: קוקו טיילור , באדי גיי , מייק טיילור [הגיטריסט של הרולינג סטונס בשנים 68 - 75 ] , גון מאייל , גימי וויטרספון , קליימקס בלוז בנד ......ועוד [לא זוכר את כל השמות] . וזה נפסק .....
אישית , אני אוהב בלוז חשמלי [לבן ושחור]: באדי גיי , סטיבי ריי וואהן , אלברט קולינס , מאדי ווטרס , ..ועוד . וקצת בלוז אקוסטי : lightning hopkins .