יש פה מישהו שגולש במחשב דרך הפלאפון

אם אתה מתכוון לזה שגולשים במחשב

דרך הפלאפון, ז"א שמחברים אותו בכבל למחשב ואז יש נט במחשב ואפשר לגלוש (כל עוד הפלאפון מחובר), אז לא. זה לא עולה כסף אלא זה תלוי במכשיר שיש לך. כאילו, אתה צריך נט במכשיר כמובן, אבל מספיקה גם חבילה בסיסית של 14.90..

אבל לא!

דיברתי עכשיו עם סלקום, יש הבדל בין גלישה סלולארית לגלישה של מחשב, זה עולה חבילה של מאה מגה משהו כמו חמישים שקל.

לא'דעת מה בסלקום..

אבל בכ"א, לא חושבת שזה קשור לרשת. ב- 6230 ומעלה יש אפשרות לחבר את המכשיר למחשב עם כבל, ואז להגדיר אותו בתור 'מודם סלולרי' ולגלוש. במכשיר 6230 של אורנג' שיש לו חבילת גלישה רגילה של 14.90, אני אישית ראיתי שזה עובד..

השאלה אם ראית כמה הגיע חשבון טלפון?

כי זה לא אותו גלישה, לפני שאת עושה את זה כדאי לברר שוב..

אל תצטער, כי אנ'לא טועה...

זה לא עולה יותר. רק מה? צריך לשים לב לכמה מוגבלת חבילת הגלישה שלך, ולא לחרוג ממנה..

השיסער

New member
נו באמת.

כמות המ"ב שניתנת לגלישה ממחשב דדרך הסלולארי היא לעג לרש. אחרי 5-10 דק' גגגגגגגגגגגגג, החבילה נגמרת ואז אתה מחוייב בהון תועפות על כל חריגה.

תשובה ממישהו שמבין

אפשר לגלוש דרך חבילת wap אבל אתה צריך להגדיר שזה גולש דרך שם יש מדריך באתר פוקט עם תמונות שמסביר איך מגדירים ואם יש לך חבילה ללא הגבלה אז לא תשלם כלום

השיסער

New member
זה קומבינה מאוד מסובכת.

בכל מקרה, צריך לדעת איך להגדיר את הגדרות הסלולארי. סתם לחבר ולגלוש-זה הון תופעות.

אם תוכל להרחיב מה אמור להיות מסובך

"חמש כוכבים" האם ניסת זאת,איך קצב הגלישה ,כמו בזקנט (אנלוגי)או פחות.

אני ניסיתי, והנה המדריך, למעוניין..

זה עובד. אני ניסיתי ב- 6230 לא i וזה עבד. אמנם די איטי, אבל בהתחשב בזה שאתה לא משלם על זה שקל, זה שווה..
אז הנה הוראות- קודם כל מגדירים את המכשיר כמודם למחשב. *כעת מגדירים חיבור רשת חדש (רצוי למחוק את כל חיבורי הרשת הקודמים) בצורה הזאת, נכנסים ל"חיבורי רשת" ובוחרים ב"צור חיבור חדש". בדו שיח שיפתח יש להגיד בצורה הנ"ל: בחלון הראשון נבחר "צור התקשרות לאינטרנט" בחלון השני נבחר "הגדר את התקשרות שלי באופן ידני" בחלון השלישי נבחר "התקשר באמצעות מודם" אם יש יותר ממודם אחד נבחר בשם של המודם/פלפון בחלון הבא נבחר את שם הספק "orange" ובחלון הבא נגדיר את מס´ הטלפון ‎*‎99***1# ובחלון הבא נגדיר: שם משתמש: orange סיסמא: mobile54 בחלון הבא נסמן וי ב"הוסף קיצור דרך בשולחן העבודה" ו"סיום" *כעת נגדיר את נקודת הגישה של החומרה(הפלפון/מודם): נכנס ל"התחל" -> "לוח הבקרה" -> "מערכת" -> "חומרה"-> "מנהל התקנים"-> "מודמים" ואז נבחר את המודם/פלא שדרכו נגלוש, נלחץ עליו פעמים ובחלון שיפתח נכנס למחיצה שנקראת "מתקדם" ובשורה הריקה נרשום במדויק(!!!) כולל אותיות גדולות וקטנות! at+cgdcont=1,"IP","uwap.orange.co.il"" לבעלי דור שני נכתוב בשורה הנ"ל במקום uwap.Co.Il‏ נכתוב wap.Co.Il ואז נלחץ על אישור. *כעת נגדיר את השרת הפורוקסי שדרכו נגלוש (היינו, נגדיר את הנקודת גישה שבה הדפדפן ישתמש) למשתמשי "אקספלורר" נכנס ל"כלים"> "אפשרויות אינטרנט"> נכנס למחיצה שנקראת "חיבורים" או "התקשרויות" נסמן V‏ ב"חייג כאתר אין חיבור לרשת", אח"כ נלחץ פעם אחת על אורנג´ ואז על "הגדרות" בחלון שנפתח נסמן V‏ ב"השתמש בשרת הפרוקסי עבור חיבור זה" ועוד ‏V‏ ב"עקוף את השרת הפרוקסי עבור כתובות מקומיות" כעת, בכתובת נרשום 192.118.11.56 (לבעלי דור שני 55 בסוף במקום 56) ויציאה 8080 שם משתמש : orange וסיסמא: mobile56 ואז נלחץ על "מתקדם" ובחלון שנפתח נקליד ב"כתובת פורקסי לשימוש" 192.118.11.56 (או 55 בסוף לדור שני) ויציאה 8080 ונלחץ על "אישור" *לאחר מכן רצוי לשנות גם את הגדרות הlan‏ שנמצא באותה מחיצה של "התקשרויות". נלחץ על "הגדרות lan‏"‏ ובחלון שנפתח נסמן V‏ ב"השתמש בשרת הפרוקסי עבור רשת lan" וV‏ ב"עקוף שרת פרוקסי עבור כתובת מקומיות" ונקלי בכתובת 192.118.11.56 (או 55 לבעלי דור שני) ויציאה 8080 ו"אישור" *את ההגדרות הנ"ל ניתן להגיד בכל דפדפן‎ ‎כגון פיירפוקס או בכל תוכנה כגון ‏ICQ‏ או מסנג´ר. *את המדריך הנ"ל הכנתי ע"פ המדריך שהכין "חי" מקהילות פוקט!!!

בתרגום חופשי-

מנסה לכתוב cellcom בכל מקום שאמורים לכתוב orange, ובודק מה יוצא.. (אם יוצא.. )
ואם זה לא עובד- אז מתחרט על הרגע שבחר בסלקום ולא באורנג'..

אN י1

New member
מענין. ואיך עושים דרך חיבור בלוטוס,

או שאני חייב לקנות כבל. תודה מראש

למעלה