אני ניסיתי, והנה המדריך, למעוניין..
זה עובד. אני ניסיתי ב- 6230 לא i וזה עבד. אמנם די איטי, אבל בהתחשב בזה שאתה לא משלם על זה שקל, זה שווה..
אז הנה הוראות- קודם כל מגדירים את המכשיר כמודם למחשב. *כעת מגדירים חיבור רשת חדש (רצוי למחוק את כל חיבורי הרשת הקודמים) בצורה הזאת, נכנסים ל"חיבורי רשת" ובוחרים ב"צור חיבור חדש". בדו שיח שיפתח יש להגיד בצורה הנ"ל: בחלון הראשון נבחר "צור התקשרות לאינטרנט" בחלון השני נבחר "הגדר את התקשרות שלי באופן ידני" בחלון השלישי נבחר "התקשר באמצעות מודם" אם יש יותר ממודם אחד נבחר בשם של המודם/פלפון בחלון הבא נבחר את שם הספק "orange" ובחלון הבא נגדיר את מס´ הטלפון *99***1# ובחלון הבא נגדיר: שם משתמש: orange סיסמא: mobile54 בחלון הבא נסמן וי ב"הוסף קיצור דרך בשולחן העבודה" ו"סיום" *כעת נגדיר את נקודת הגישה של החומרה(הפלפון/מודם): נכנס ל"התחל" -> "לוח הבקרה" -> "מערכת" -> "חומרה"-> "מנהל התקנים"-> "מודמים" ואז נבחר את המודם/פלא שדרכו נגלוש, נלחץ עליו פעמים ובחלון שיפתח נכנס למחיצה שנקראת "מתקדם" ובשורה הריקה נרשום במדויק(!!!) כולל אותיות גדולות וקטנות! at+cgdcont=1,"IP","uwap.orange.co.il"" לבעלי דור שני נכתוב בשורה הנ"ל במקום uwap.Co.Il נכתוב wap.Co.Il ואז נלחץ על אישור. *כעת נגדיר את השרת הפורוקסי שדרכו נגלוש (היינו, נגדיר את הנקודת גישה שבה הדפדפן ישתמש) למשתמשי "אקספלורר" נכנס ל"כלים"> "אפשרויות אינטרנט"> נכנס למחיצה שנקראת "חיבורים" או "התקשרויות" נסמן V ב"חייג כאתר אין חיבור לרשת", אח"כ נלחץ פעם אחת על אורנג´ ואז על "הגדרות" בחלון שנפתח נסמן V ב"השתמש בשרת הפרוקסי עבור חיבור זה" ועוד V ב"עקוף את השרת הפרוקסי עבור כתובות מקומיות" כעת, בכתובת נרשום 192.118.11.56 (לבעלי דור שני 55 בסוף במקום 56) ויציאה 8080 שם משתמש : orange וסיסמא: mobile56 ואז נלחץ על "מתקדם" ובחלון שנפתח נקליד ב"כתובת פורקסי לשימוש" 192.118.11.56 (או 55 בסוף לדור שני) ויציאה 8080 ונלחץ על "אישור" *לאחר מכן רצוי לשנות גם את הגדרות הlan שנמצא באותה מחיצה של "התקשרויות". נלחץ על "הגדרות lan" ובחלון שנפתח נסמן V ב"השתמש בשרת הפרוקסי עבור רשת lan" וV ב"עקוף שרת פרוקסי עבור כתובת מקומיות" ונקלי בכתובת 192.118.11.56 (או 55 לבעלי דור שני) ויציאה 8080 ו"אישור" *את ההגדרות הנ"ל ניתן להגיד בכל דפדפן כגון פיירפוקס או בכל תוכנה כגון ICQ או מסנג´ר. *את המדריך הנ"ל הכנתי ע"פ המדריך שהכין "חי" מקהילות פוקט!!!