בטח שיש ועוד איך
כן יש דודא בטח שיש גם אני הייתי נקייה מלא פעמים וחזרתי להשתמש אני מקווה שהפעם אני יצליח בע"ה אני מאמינה שאם אני יעשה את הדברים איך שצריך אני יצליח , אני לוקחת כל מני כדורים פסיכאטריים וגם "טופומקס" שכביכול צריך להפחית את הדודא אבל לא ניראה לי שזה עוזר לי יש לי הרבה חלומות על שמוש סיוטים בעקר ממש מפחיד , תגידי למה את לא רוצה ללכת לקהילה ? למרכז יום ? אני עוד מאט מתחילה מרכז יום הרבה חששות אבל תמיד את יכולה להגיד לא מתאים לך וללכת מה אכפת לי לנסות . אני הולכת הרבה לשיחות פרטניות זה ממש מציל אותי , מה שלא היה לי בניקיונות הקודמים שלי וגם לחדרים . שיהיה לך המון בהצלחה הכי חשוב לא לעבד אמונה גם לי היה תקופה שחשבתי שאין אלוהים ושאני בחיים לא יצא מהסמים והייתי מיואשת , והייתי ברחמים אצמעיים על מלא אבל זה לא עוזר זה רק מחמיר את המצב . תראי את לא חייבת להאמין באלוהים , אבל את חייבת לדעת שלבד את לא יכולה לנצח ובאמת מרי לבד אי אפשר אני השתמשתי 6 שנים מגיל 15 וכמה שנגמלתי לבד לא החזקתי מעמד בכלל , עכשיו שאני עושה את זה כמו שצריך עם עובדת סוציאלית, וביחידה , ובאנ איי , הרבה הרבה יותר קל לי . תראי אני יודעת ששום דבר בעולם לא מפתיח שאני ישאר נקייה , אבל הרבה תלוי בי אם אני יעבוד על עצמי כמו שצריך אם אני לא יוותר לעצמי , מרכז יום טפול קבוצות בקצור מה שצריך לעשות אני מקווה להצליח . תאמיני לי שאני מתה להשתמש אבל די נמאס לי שמוש זה מוות זה השפלה זה חוסר עונים זה להיות סמרטוט שבור אין לי כוח להשתמש , יש לי דודא חבל על הזמן אבל אני יודעת אסור כי לי אין פעם אחת "פעם אחת יותר מדי ואלף לא מספיק " . בהצלחה לך ממני טניה