יש פה מישהו שהרג ערבי/ם? אם כן, נא לפנות אלי באימייל בבקשה (ECC@012.NET.IL), תודה.
I Iron-Maiden New member 30/8/01 #1 יש פה מישהו שהרג ערבי/ם? אם כן, נא לפנות אלי באימייל בבקשה ([email protected]), תודה.
Y ysofer New member 30/8/01 #2 אני, היום... בדרך הביתה ראיתי ג´וק זוחל אצלי בגינה.. תדע לך שסוליה של אדידס יכולה להיות קטלנית אם יודעים איך להשתמש בה..
אני, היום... בדרך הביתה ראיתי ג´וק זוחל אצלי בגינה.. תדע לך שסוליה של אדידס יכולה להיות קטלנית אם יודעים איך להשתמש בה..
O okok4 New member 30/8/01 #4 במילים אחרות, אתה בעצם שואל אם מישהו השמיע אי פעם לערבים מוסיקה של להקת איירון מיידן?
מ משנה תורן New member 31/8/01 #5 איירון, איירון, איירון אני באמת לא רוצה להכנס לעוד אחד מהוויכוחים המיותרים כמו אלו שעברנו כבר, א ב ל , כשראיתי את ההודעה הזאת הייתי חייב (לאחר לבטים,אגב) להגיב. מ ה ה ש א ל ה ה ז א ת ? ! איירון! למה דווקא "ערבים"?
איירון, איירון, איירון אני באמת לא רוצה להכנס לעוד אחד מהוויכוחים המיותרים כמו אלו שעברנו כבר, א ב ל , כשראיתי את ההודעה הזאת הייתי חייב (לאחר לבטים,אגב) להגיב. מ ה ה ש א ל ה ה ז א ת ? ! איירון! למה דווקא "ערבים"?
I Iron-Maiden New member 1/9/01 #7 משנה, משנה, משנה.... מה הבעיה? מעניין אותי להכיר כמה כלים בפורום, זה הכל
מ משנה תורן New member 2/9/01 #9 ../images/Emo7.gif מי ש"הורג ערבים" הוא כל|?../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif אני לא חושב ככה... אתה יכול לשאול "מי קרבי" או משהו בסגנון, אבל בכלל, צה"ל לא מגייס אנשים ש"רוצים להרוג ערבים"... ממש לא נראה לי . כל טוב לך, איירון
../images/Emo7.gif מי ש"הורג ערבים" הוא כל|?../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif אני לא חושב ככה... אתה יכול לשאול "מי קרבי" או משהו בסגנון, אבל בכלל, צה"ל לא מגייס אנשים ש"רוצים להרוג ערבים"... ממש לא נראה לי . כל טוב לך, איירון