תשאל אותם או את הפרשנים שמברברים כל הזמן
המצחיק שאף אחד לא יודע כלום או שומע רסיסי דברים, אבל יש להם כשרון לדבר על שום דבר שעות ולנפח לי את הראש עם ברברת רצח.
שים לב גם שלא מראים שום דבר מהמבצע, יש ברקע אותה תמונה או אותו סירטון שמראים 100 פעמים אבל לא מספרים שום דבר.
אין לי בעיה עם זה כי צריך עמימות בשדה הקרב, אז שיפסיקו לזבל לי בשכל.....
אני לא יודע מה החמס רוצה או חושב, אבל ההתנהגות הערבים של כל השליטים היתה מאז ומתלמיד, ולא רק בעזה, שמי ששולט דואג להראות פני מסכן כדי שישלחו לו הרבה כסף, ואת הכסף הזה הוא דואג להכניס לחשבון שלו בשוויץ (ראה ערפאת).
ואיך הוא יתרץ את זה שהוא לא דואג לאוכלוסיה לחינוך,בריאות,מקומות עבודה, נקיון, שירות ציבורי ראוי, בניה מאסיבית לציבור וכו וכו ?
הוא טוען שהכל אשמה ישראל, מפיץ שקרים בלי סוף, מה שגורם לציבור הפשוט בעזה להאמין במה שהוא אומר, והם משוכנעים שהשלטון עושה הכל כדי להגן עליהם.
למה הם לא מתקוממים נגד החמס ?
ככה זה במדינות טוטאליטאריות, מי שפותח פה, הולך לישון עם הדגים.....