יש פה מישהו שמבין את ההורים שלו?!?!

SUPERLOVE

New member
יש פה מישהו שמבין את ההורים שלו?!?!

אבא שלי עולה לי על כל העצבים!!!!!!!! אני רוצה לצאת בערב עם כל החברים שלי והוא צורח עלי עוד לפני שאני אומרת לו משהו שאני לא יכולה לצאת!!!
כבר היה מקרה שחשבתי לנתק את כל הקשרים שיש לי! מה אני צריכה לשמוע אחר כך את כל החוויות שהיו להם שהם יצאו בזמן שאני ישבתי בבית בגלל שאבא שלי חושב שאני עוד תינוקת!!! אני לא יודעת מה לעשות... זה פוגע בי ובכל הקשרים שיש לי עם החברות... ואגב יש לי חבר ואנחנו בקושי נפגשים בגלל הבעיה הזו שזה ממש ממש אבל ממש פוגע בקשר בינינו... אני שואלת כל מיני בנות בשכבה שלי אם ההורים שלהם עושים להם בעיות שהם יוצאים וכולם בלי יוצאי דופן ענו לי שלא!!! אני מתחרפנת פה!!! אני היחידה פה או שיש עוד מישהו שיש לו מקרה דומה? אני צריכה עצות לגבי הבעיה הזו... איך להתמודד? מה להגיד? אם מישהו יכול לעזור לי אני מודה לו מאוד!!!!!!!!!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif|מזדהה|אמא שלי..

עושה לי בעיות בזמן האחרון ככה פתאום, אבל לא שהיא לא נותנת לי לצאת.. היא תמיד רוצה שאני אחזור מוקדם, ואם אני רוצה להשאר עוד היא עושה לי בעיות
גאד דאמט, אני כבר עוד שבועיים בת 14
תקלטי את זה כבר
אני לא תינוקת ולא יקרה לי כלום והכל בסדדרררררררררררר
ואבא שלך ממש מעצבן, כמו אמא שלי רק יותר כי הוא לא מרשה לך לצאת. ניסית פעם לשבת ברוגע איתו (לא ברגע העצבני הזה אלא ביום אחר אולי, כששניכם רגועים ונחמדים) ולדבר איתו
להסביר לו את הבעיה שלך
להסביר לו מה שהסברת לנו רק יותר ברוגע
תנסי פעם... מי יודע, אולי זה יעזור. רע זה לא יכול להיות.

SUPERLOVE

New member
אני יודעת...../images/Emo4.gif

אבל זה לא כזה פשוט... אבא שלי נחוש בדעתו ואי אפשר להזיז אותו ממנה את מבינה?... הוא ממש קשוח בנושא הזה ואני לא ממש יודעת איך לפנות אליו... אני פוחדת שאם אני אפנה אליו הוא יחשוב שאני עושה סצנה כדי שיירד ממני כבר ואז בכלל זה יהיה עוד יותר גרוע (אם זה אפשרי בכלל)... הרבה כבר אמרו לי לדבר איתו וזה נראה להם פשוט ושהבעיה בכלל פעוטה. אבל הם לא רואים את הצד שלי ולא רואים איך אני מרגישה וזה ממש מעצבן!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifגררר..

אבא שלך כמו אבא שלי בקטע הזה, אה
אממ.. תנסי.. לדבר עם אמא שלך, שתעזור לך בקטע.

למעלה