יש פה מישהו שמחפש מזון חי לנחשים ?

jelatina1

New member
יש פה מישהו שמחפש מזון חי לנחשים ?

יש ברשותי 3 ארנבות ענקיות,קצת אכזר אבל לפחות הן יעזרו לחיה אחרת לשרוד .

טוטס

New member
ממש מקסים

jelatina1

New member
טוטס אני יודע שזה לא היעוד האידאלי שלהן

אני אישית מעדיף שיגדלו ויחיו חיים מלאים.אבל אין לי רעיון אחר אני אשמח לשמוע הצעות. ולמי לבחור שרצה שלגדל אותן אין שום בעיה המחיר שלהם גם לא היה גבוה מידי

טוטס

New member
אין לזה קשר האם זה ה"יעוד" שלהם או לא

זה קשור לכך שאתה החלטת לגדל ארנבונים (וזה ארנבונים ולא ארנבות!) ולא עשית מה שאדם מבוגר ואחראי צריך לעשות וזה - לברר לפני כן מה זה אומר לגדת ארנבונים, מה תנאי המחיה להם הם זקוקים והאם אתה מסוגל לקחת על עצמך אחריות ל- 8 שנים הקרובות ולגדל אותם לא משנה מה. ואז הבאת אותם - וראית שאתה לא מסוגל לגדל - ושוב, במקום לתקן את טעותך ולעשות כל מאמץ למצוא להם בית חם שידאג להם לשארית ימיהם, ולסנן היטב את הבתים של האנשים - פשוט החלטת (שוב...כמה מפתיע) לעשות את המעשה הקל והילדותי- פשוט למסור אותם הלאה ולא משנה לאן. זה מה שמגעיל אותי... לא יודע מה לעשות? לפנות לפינות חי ולראות האם התנאים שם טובים (מעט ארנבונים על שטח מחיה גדול, שמי שמגדל אותם שם אוהב חיות ואיכפת לו וכיוב') ואז לשאול האם הם מוכנים לקחת אותם או לסייע לך למצוא בית חם. כנ"ל לגבי בתי"ס שיש בהם פינת חי. אפשר לשלוח מייל למטפלים שונים בעזרת בעלי חיים או למנהלת ארגון מ.ר.ח.ב ולבקש שתשלח הודעה שיש ארנבונים לאימוץ (ושוב - לסנן היטב את המאמצים כדי ששוב לא ימצאו את עצמם עוברים מיד ליד!). ויש עוד ועוד אפשרויות - אז תיקח אחריות על הפאשלה שלך, ואל תגרום לארנבונים לשלם את המחיר. מקווה שתעשה את הדבר הנכון

Xylophone

New member
למה שלא תנסה למכור אותן למישהו

שרוצה לגדל אותן עד זקנה. יש פורום מכרסמים בתפוז. ופעם הבאה תחשוב לפני שאתה קונה בעלי חיים.

רן333

New member
תחשבי על זה ככה:

jelatina1 פשוט *מציל* ארנבונים: את אלה שאמורים היו להיאכל במקום הארנבונים שלו. לדעתי זה מעשה אצילי.

טוטס

New member
נו, באמת...אולי זה מסביר למה החברה שלנו

נראית כמוש היא נראית אם זה בעיניך "מעשה אצילי"...

למעלה