יש פה מישהו שמפליג בהפלגות פוקר?

Harleydude

New member
יש פה מישהו שמפליג בהפלגות פוקר?

מאוד מסקרן אותי הקטע, בגדול עכשיו קצת קצר במזומנים אבל אם הILPT ממשיכים לעשות את זה אני בהחלט רוצה לקפוץ איזה פעם. אשמח לשמוע חוות דעת על איך כל העסק מתנהל, רמת הארגון וגם איך עובד כל הקטע של להכניס את הכסף לארץ. בגדול אני מתעניין בקאש גיימס, מה הבליינדים? רמת השחקנים?

2המרפא

New member
אני אמנם לא נוסע כי זה תקוע לי קצת

אבל אני משחק בכמה מקומות פה ושם עם חברה שהיו בהפלגה הקודמת לפני שבוע וזה הרשמים לגבי הקאש גיימס. רוב האנשים שם הם סוג של גמבלרים ערסים שאוהבים להמר, אנשים ששכל זה מהם והלאה והתירוץ שלהם ללהיות טיפשים ``זה היה סוטד``. אני לא מדבר על הסתברויות וכו` אתה מבין לבד לאן זה מתקדם, שמעתי דברים מגוחכים שם אין לי כוח לפרט. יש אבל 3 קאטצ`ים. 1. הסטייקס הכי נמוכים זה 2 5 דולר כשרוב השולחנות זה 5 10 ומעלה. 2. יהיה לך כרישים בכל שולחן תזהר, ועוד משהו תשכח מהמושגים מהלך או בלוף אנשים יעשו לך קול לאול אין פרי פלופ עם קינג 4 כי זה היה סוטד (סיפור אמיתי). 3. רייק 5% כל קופה בלי הגבלה.

Harleydude

New member
וואו איזה רייק גבוה

2 5 זה גם די גבוה אבל ניחא. כשאתה אומר מצד כרישים מצד שני עושים קול לSHOVE עם K 4 סוטד... אבל אני מבין למה אתה מתכוון, נשמע מעניין...

2המרפא

New member
הכרישים זה אלה שעושים את הדחיפה

עם AA באובר בט עצבני כי הם יודעים שאידיוט שעושה 3בט עם קינג 4 ירגיש אמיץ ולא יקפל. על כל שולחן מלא בערסים, נהגי מוניות, ירקנים וכו' תמצא 2 חברה שמרוקנים אותם באופן שיטתי כי הם מסוגלים לעשות פעולות מתמטיות יותר מסובכות מחיבור וחיסור. אם אתה נוסע מהם תמנע פשוט אל תכנס איתם ליד בלי ידיים מפלצתיות. יהיו לך מספיק אידיוטים שכל מה שתצטרך לעשות זה צ'ק קול עד הסוף עם הנאטס.

Harleydude

New member
נשמע טוב

למרות שאני קצת מתאבד בקטעים האלה ואוהב להיכנס לספוטים מעניינים עם שחקנים טובים אבל אני בהחלט לא אעשה 3בט-קול עם K4 סוטד חח

למעלה