יש פה מישהו שמתגייס ב-29?

יש פה מישהו שמתגייס ב-29?../images/Emo195.gif

כבר ארזתם? הפנמתם והשלמתם או שאתם בשלב ההדחקה התקדמת? שתפו...

חברה שיהיה לכם המון המון בהצלחה ! ! !

מי שחושש יכול להעלות שאלות בתחום הגיוס לחיל כאן בפורום ואשתדל לענות

Bloodless

New member
בהצלחה חבר'ה.

אולי עוד נתראה. ליאור, סיימתם אתמול לא? מזל טוב.

Bloodless

New member
אגב.

אם את במקרה מגלה בסוף הטירונות שאת בקורס של תמיר ודרור... תגידי לנו? זה עוד יהפוך למסורת של הפורום, כבר יש פה שני מחזורים מאותו קורס. D:

Caraya

New member
לא יודע אם חשש זו המילה

אני רק מקווה שלא צריך להגיע לקורס עם יותר מדי ידע בערבית כי אין לי.

תגובה

אומר לעם עכשיו دغري, אין צורך לדעת ערבית ברמה מאוד גבוהה. את הערבית בונים בהמלך הקורס. אם תלמד טוב טוב בקורס ותרחיב את אוצר המילים שלך יהיה לך מצויין. מובן, שידע מהתיכון יכול לעזור לך תמיד.

Caraya

New member
94

אבל זה רק בגלל שהבגרות בערבית ממש קלה, ואתה לא צריך באמת לדעת תחביר ופועל ברמה טובה בשביל לקבל ציון טוב. עכשיו לקראת הגיוס קצת חזרתי על החומר ונתקלתי בהרבה נושאים בפעם הראשונה. אני מאוד מקווה שזה לא יפריע לי בקורס...

Dror Ha

New member
תאמין לי שאפילו הגדלת לעשות...

זה בסדר, מתחילים מאפס בקורס ומיישרים קו בין כולם ! יהיה טוב
בהצלחה !

אל תדאג...

לי יש 96 ואני יכולה לומר בכנות שאני וניתוח פועל זה שני עולמות די נפרדים ויש נושאים בתחביר שאני זוכרת ששעה לפני הבגרות עברתי עליהם בתקווה שמשו ייכנס לראש ובסוף הם לא הופיעו בכלל...
אני מאמינה גם שמי שיש לו 100 לא יודע את כל החומר. הדבר היחיד שמטריד אותי {לא ברמות קשות מדי} זה שלא יהיה מבחן בתחילת הקורס ואני אצא מפגרת...מעבר לזה אני מאמינה שללמוד מ-8 בבוקר עד מתי שזה לא יהיה יעשה את העבודה
. עכשיו יותר מטריד שהגיוס עוד יומיים! אהההה....

Caraya

New member
אני חושב

שאנחנו צריכים לנצור כל רגע בטירונות, נראה שזה הולך להיות הרבה יותר כיף מהקורס.

אם אתה מעדיף לעשות ח' על כל מטר מרובע

במרחבי הנגב בחום של 30-40 מעלות צלזיוס אז בכיף...אני מעדיפה שהמוח שלי ישרף בלימודים. מה גם שכל החברות שלי שעשו קורסים למינהם אמרו שהקורסים היו ממש סבבה ושהן מתגעגעות לתקופה הזו וגם הן למדו המון...אם האנשים סבבה אז זה לא אמור להיות נורא מדי
.

Dror Ha

New member
לא לדאוג, זה לא ככה..

א' כל, הטירונות ממש כיפית, אז נצלו אותה כמו שצריך ! כולם אצלנו ממש נהנו.. ודבר שני, לא יהיה מבחן סתם ככה בתחילת הקורס..כל יום תלמדו משהו ותבחנו למחרת, מתרגלים לזה..זה גם סבבה..ויש הרבה זמן לכל מבחן, הרבה יותר ממה שצריך. ככה זה בהתחלה
בחודש הראשון. מבטיח לכם שהחודש הראשון יעשה את העבודה..רק תעבדו כמו שצריך, ואל תוותרו לעצמכם , ולעייפות שלכם ! ועל הדרך, זה נכון שיש הפסקה בצהריים, סה"כ הפסקה יחד עם האוכל של שעה ו-45 דקות..שממליץ מאוד לנצל לשינה ! קשה להחזיק בהתחלה בלי זה...

Bloodless

New member
אל תדאג...

יעברו אתכם על הכל. אני גם התגייסתי באפריל וכבר שכחתי הכל, אבל זה לא משהו ש14 שעות ביום במשך חצי שנה לא ישפרו. :p

Caraya

New member
שאלה לי אלייך

חבר שלי עשה קורס של חצי שנה, משהו אחר במודיעין, אבל גם כזה שלומדים כל יום עד 22:00 בלילה. וא סיפר על שנ"צ (שנת צהריים) שהם קיבלו באמצע היום, של בערך שעה (?!), כל יום אחרי ארוחת צהריים. הייתכן?

למעלה