יש פה מישהו שמתגעגע אליה כי אם כן יש משהו שאני צריך לעשות איתו
P pini430 New member 11/11/03 #1 יש פה מישהו שמתגעגע אליה../images/Emo35.gif כי אם כן יש משהו שאני צריך לעשות איתו
H h e n y New member 11/11/03 #3 נ"ש- איך החתימה שלי../images/Emo35.gif מה לעשות.. שיניתי אותה בגלל הרבה דברים שקרו... אבל אם אני אגיד לכם אני אצטרך לחסל אתכם...
נ"ש- איך החתימה שלי../images/Emo35.gif מה לעשות.. שיניתי אותה בגלל הרבה דברים שקרו... אבל אם אני אגיד לכם אני אצטרך לחסל אתכם...
H h e n y New member 11/11/03 #7 אתה מאיים עליי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כן אתה מאיים עליי לא למדת כלום
H h e n y New member 12/11/03 #17 ../images/Emo6.gif אהממ... נראה כבר מה.... עכשיו כול מה שתגיד יכול לשמש נגדך בועדת המאפיה
H h e n y New member 12/11/03 #19 לא../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif בנתיים, החקירה נעצרה{בגלל שאין מחשב } אבל היא תמשיך שאני יחזור בנתיים אני מציעה לך להסתכל טוב טוב אחורה וקדימה שאתה יוצא מהבית
לא../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif בנתיים, החקירה נעצרה{בגלל שאין מחשב } אבל היא תמשיך שאני יחזור בנתיים אני מציעה לך להסתכל טוב טוב אחורה וקדימה שאתה יוצא מהבית