יש פה מישהו שמתמצא בחלומות?

יש פה מישהו שמתמצא בחלומות?

אני מקווה שאני לא חופרת לכם יותר מדי, אבל באמאשלי זה משגע אותי מהבוקר

בלילה חלמתי, והנה אני באיזו ממלכה, אם איזה מלך צעיר, יפה ומרושע נורא, והמלך הזה החליט שהוא צריך להוציא אותי להורג
ואני בהתחלה קיבלתי את גזר הדין בהכנעה ואף תכננתי להיפרד יפה מכולם והחלטתי ביני לבין עצמי שנפילה מצוק גבוה אל תהום שאין לה סוף, זה לא נורא כל כך. מה גם שהסובבים אותי לא נראו מתרגשים כל כך מההחלטה הזאת ומגזר הדין הנורא. לא כל כך הבנתי במה אני מואשמת בכלל ותיארתי לעצמי שכנראה פגעתי בשלום הממלכה באיזו שהיא צורה. אבל, לא יודעת איך, רגע לפני ההוצאה להורג, החלטתי לברוח כי ממש התחלתי לדמיין בעיני רוחי את הנפילה מהצוק, והדבר לא ממש מצא חן בעיניי
החלטתי לשתף את יקיריי ולתכנן את הבריחה. תוך כדי סקירת השטח ובדיקת כל אפשרויות הבריחה, התעוררתי.
התיישבתי על מיטתי כשאני כולי אפופה ולא מאמינה שאני בחיים, ובעצם הכל היה חלום. זכרתי את כל החלום הארוך לפרטי פרטיו. לא הבנתי את פשרו.
בקושי הכנתי לעצמי קפה ומיד קיבלתי כבר טלפון מהנכד שלי אשר שאל אם הוא יכול להיות אצלי כי הוא חולה והוא לא הולך היום לבית הספר. כמובן שהסכמתי, ואחר כך באה העוזרת וכבר התפניתי ממחשבותיי על החלום המוזר והתעסקתי עם הבאלאגן של היום הראשון אחרי שבת.
אבל, שוב, עם שוך הקרבות, עולה וצץ בי החלום האיום והנורא, והייתי מתה מתה לדעת אם יש מישהו שיכול לנסות ולפתור את החלום, ומה פשרו.
בכלל, חלומות זה נושא מרתק למדיי. לא?

צהריים טובים לכולם ותודה מראש לכל מי שינסה את כוחו בפתרון החלום

poseidon111

Active member
יש כמה אפשרויות, אך אני לא יודע אם הן לא

אישיות מידי בשביל לכתוב אותן כאן.
בגדול, אני חושב שמדובר בצרה כלשהי שנקלעת אליה ומטרידה אותך מאוד.

יוסף הפותר.

יוסף פותר החלומות

לא ידועה לי כרגע על שום צרה המטרידה אותי, טפו טפו טפו

אבל יכול להיות שזה סוג של הענשה עצמית על "חטאי" עבר אשר מצד אחד אני מקבלת את זה באהבה ובהכנעה, ומצד שני אני מאוד מתקוממת נגד זה, כאילו בבחינת מה חטאתי ומה פשעתי שאני צריכה "לכפר" על משהו בכלל
ומאחר ואני מזל דגים, הרי יש בי צדדים שהם מאוד מנוגדים זה לזה ולכן זה פרובלמטי. אני אף פעם לא שלימה עם מעשיי. אבל זאת פרשנות חובבנית שלי את החלום שלי, והייתי באמת רוצה לשמוע פירוש יותר מקצועי אם יש דבר כזה בכלל

poseidon111

Active member
פירוש יותר מקצועי, אם בכלל, זה לא אני. אני

רק ניסיתי לבדוק את הדימויים ולהשליכם לעולמנו.
אז מה יש שם:
נסיך רע=צרה.
הוצאה להורג=צרה שלא נראה לה פיתרון.
התייעצות עם אנשים קרובים=חוסר השלמה עם תוצאות הצרה ונסיון לפתור אותה.

כאמור חובבני לגמרי ומגיע ללא אחריות מצד המחבר.

ערב טוב, יחפנית

אני לא מטיבה לפתור חלומות, אבל לי זה נשמע
עלילה לא רעה כלל שיכולה לשמש חומר גלם לספר ילדים.
ואולי רק אולי, עלי-ביבי רוצה לגרש אותך מהממלכה?
ובמקומך למנות את יחימוביץ', כנסיכה הקסומה?

חחחחחחחחחה

עלי ביבי נשמע טוב... אין ספק שיש לך דמיון מהסרטים

אני חושבת שאנחנו צריכות לשתף פעולה. את תתרמי את הדמיון שלך (כי לי אין בשיט) ואני אתרום את הכתיבה כולל ההקלדה, וככה אולי נכתוב באמת איזה ספר משובח

אבל לגבי החלום, יכול להיות שאני כל הזמן חושבת על הסיגריה בתור התליין שלי ואני מנסה בכוח להשתחרר ממנה ולברוח...
אנאערף, לכי תדעי מה בעולם הזה רוצה ויכול להרוג אותי

אין סיבה לדאגה

החיים יהרגו אותך בלי שום עזרה מאף אחד.
עד 120...
טפו טפו טפו

שמוצקין

New member
יש ארבע אפשרויות אנסה לקצר

1 חוסר קבלה על ידי בן זוג .
2 קשיים עם הבוס בעבודה.
3 תחושת זרות וניכור ממה שקורה במדינה וצורך תת הכרתי לעזוב .
4 תחושת דה לגיטימאציה של הזיקנה והזילות של הזיקנה במדינתנו.

למעלה