יש פה מישהו שמתעניין...

sharki

New member
יש פה מישהו שמתעניין...

בקומיקס אסטריקס? היו לזה גם סרטים אם אני לא טועה ושידרו אותם בטלויזיה מידי פעם. יצא לי לראות רק סרט אחד אבל אני חושב שזה מזה קומיקס מצויין. מישהו ראה את שאר הסרטים? * מה שכן גם נראה לי שהקומיקס הזה מאוד ידוע בארץ כי משום מה לכל ספריה שאני הולך כל הספרים של אסטריקס (לא לפחות רובם) מוצגים להשאלה...

1100F

New member
אפרופו סרטים של אסטריקס:

יצא עכשיו בצרפת סרט שני (לא מצוייר) של אסטריקס במצרים (גרסה קולנועית של הספר אסטריקס וקליאופטרה). בתפקיד אסטריקס משחק Christian Clavier (המשרט בסרט "המבקרים") ובתפקיד אובליקס משחק Gerard Depardieu. בכל הספרים שתורגמו, אי אפשר להבין את כל ההומור, מכיוון שחלק גדול מהדמויות הן קריקטורות של אנשים שרובינו בארץ לא מכירים. השמות של הדמויות הן משחקי מילים שלא תורגמו בצורה שתתן את רוח השמות המקוריים. בקיצור, התרגום לעברית לא משהו משהו. בנוסף, יש גם סרט מצוייר שנעשה שהוא למעשה ערבבוב של שני ספרים.

ויאגרה

New member
בתקווה שגם זה לא יהפוך לויכוח...

קראתי את החוברות (בתרגום לעברית, כשהייתי קטן, כשהשאלתי אותם מהספריה העירונית) ואהבתי. ראיתי את אחד הסרטים, ממש ממש מזמן, וגם ממנו נהנתי. אפילו יצא לי לשחק במשחק ארקייד של אסטריקס, וגם זה היה כיף.

illustrator

New member
ביקרתי...

בצרפת לא מזמן והייתי חייב לחזור עם כמה ספרים של אסטריקס. קומיקס שנון ומהנה ביותר.

ויאגרה

New member
אז אני משער...

שאתה יודע לקרוא צרפתית (ולהבין את מה שאתה קורא)....לא?

illustrator

New member
מספיק טוב

כמובן שאחת הסיבות שחיפשתי אחר הספרים היתה גם בשביל לשפר את הצרפתית שלי

למעלה