יש פה מישהו שעבד כברמן בחו"ל?

snowbol

New member
יש פה מישהו שעבד כברמן בחו"ל?

אהלן! יש לי מן תוכנית כזאת לטוס לארה"ב ולעבוד שם כברמן כמה חודשים ואז משם לטייל כמה חודשים ואז לחזור ללימודים בארץ. מישהו התנסה בחויה הנ"ל? מישהו עבד כברמן בארה"ב? יכול להגיד מה התהליך? האם קשה למצוא עבודה זמנית וכד'. תצאו מנקודת הנחה שאני מגיע לאחר קורס ברמנים ללא נסיון(למרות שנסיון אפשר לזייף בקורות חיים ככה שזה לא בעיה):)

arshya

New member
הגעת למקום הנכון...

תיכף אור יכנס לפה or83 ויסביר לך כל צעד ושעל... הוא פשוט עובד בניו יורק בתור ברמן (אם אינני טועה זה ניו יורק)

snowbol

New member
מצויין!

בדיוק האדם שאני צריך לדבר איתו! פשוט אני רוצה לבדוק כמה התוכנית הזאת עומדת במבחן המציאות:)

or83

New member
היא כן

וחבל ככה לנפץ לה את הבועה. השאלה היא האם היא חוקית, כי אם כן אז אין שום בעיה. עוד נקודה זה האם היא ברמנית עם נסיון ואיפה. דבר שלישי זה קשרים או מישהו שיכול לעזור לה. וכמובן צריך להיות במקום הנכון בזמן הנכון. ראיתי לא מעט שחזרו עם הזנב בין הרגליים ולא מעט שהצליחו בענק ונשארו פה. כדור שלג, יש לך תעודה בינלאומית? (אמיתית כן?) כי יש פה בתי ספר שיכולים לעזור לך עם עבודה אם את חוקית ואם לא. את כל הסיפור חיים שלי אני לא אתחיל לספר כאן, רק נגיד שהצלחתי ודי בגדול.

maxfain

New member
אור.. עם כל הכבוד.

אתה זה שמנפץ לה את האשליות. רוב הישראלים לא עובדים בתור ברמנים, גם אם הם עשו קורס וגם אם יש להם נסיון. ואתה יכול להתווכח עם זה כמה שאתה רוצה, אבל תתפלא אתה לא היחיד שגר בניו יורק, ואם לך זה הצליח אז ל10 אחרים זה לא. אין לה נסיון - זאת עובדה כי היא כתבה את זה, אז כמה שקשה לה להצליח בארץ ולתפוס עבודה, פי כמה וכמה יותר קשה לה במדינה זרה. את עניין החוקיות נשאיר בתור שאלה פתוחה.

snowbol

New member
חברה לא לריב

ולמה לה? איפה מכל מה שכתבתי קיבלתם רמז שאני בחורה? בנוגע לעניין,אור אני אשמח אם תוכל בפרטי להסביר לי על כל התהליך וכל מה שדרוש.

or83

New member
אנחנו לא רבים

אפילו לא קרובים ללריב. ואין לי מושג למה חשבתי שאתה בחורה, מתנצל. תשמע, יש פה המון ישראלים והרבה מתוכם מלצרים או ברמנים. במיוחד בחברה שבה אני עובד שמנוהלת בגדול ע"י ישראלים. ממש לא פשוט למצוא עבודה בתור ברמן אבל זה אפשרי, עובדה. אין תהליך והדרישות גבוהות. ברוב המקומות לא רק שצריך נסיון אלא צריך נסיון בניו יורק. זה בדיוק אותו דבר כמו בארץ, צריך למצוא את המקום שמוכן לקבל אותך ולגדל אותך. תרגיש חופשי לשלוח לי מסר בפרטי, למרות שיותר מדי מה להגיד לך בנושא אין לי כי אתה בארץ. רק תדע שזה לא קל בגלל, במיוחד בגלל שההוצאות פה מאוד גבוהות.

למעלה