יש פה מישהו שעוסק בכישוף???

280388

New member
יש פה מישהו שעוסק בכישוף???

חוץ ממני. למדתי לסרוק צמחים, אבנים ואנשים (סריקה אנרגטית.) יש מישהו שיודע את הדברים האלא בפורום הזה?

Anabel74

New member
לא היתי קוראת לסריקה כישוף..

קודם כל ברוך הבאה לפורום!! במסגרת קורס הרייקי בדרך כלל מלמדים לבצע סריקה אנרגטית למטופל אז אני מניחה שלאנשים כאן יש מידע על הנושא. האם למדת רייקי? לאיזו מטרה אתה מבצע את הסריקות הללו? האם סריקת אבנים וצמחים שונה מסריקת בני אדם?

280388

New member
סריקת צמחים ואבנים

סריקה אנרגטית של צמחים ואבנים יכולה להראות את היכולות הרפואיות שלהם (מה ובאיזה כמות הם מרפאים? מה ובאיזה כמות מזיק בהם? במה הם מועילים לאדם?), את היכולות המאגיות שלהם, הסריקה מאפשרת להכנס לעולמות שונים (אני עוד לא הגאתי לרמה כזאת.). סריקת אנשים מראה את מצבם הפסיכולוגי, האמוציאונאלי, הגופני והאנרגתי, את האמוציות שלהם כלפייך ואפילו את מחשבותיהם ואת עתידם (אני עוד לא יכול לגלות עתיד ואת המחשבות). בינתיים אני סורק אבנים וצמחים יותר טוב מאנשים.

פגית

New member
ואוי זה ממש מגניב.........

צריך רייקי 2 או שאפשר ללמוד גם על בסיס רייקי1?

280388

New member
אפשר גם על בסיס רייקי 1

אפשר מבלי ללמוד ריי-קי.

פגית

New member
ונגיד סריקת אבנים

זה מאפשר לך לחוש את התכונות נכון? זה כמן פשוט להשתמש בקריסטל לא?

280388

New member
לא מדוייק

זה גם מאפשר להשתמש בהן, לא רק לחוש.

Anabel74

New member
מצד אחד נשמע מעניין

מצד שני - לסרוק אדם ללא רשותו יש בזה מהחדירה לפרטיות שלו. אם אדם בא ומבקש ואם זה נעשה כדי לעזור לו - אחלה , בנסיבות אחרות זה נראה לי בעייתי. והכי חשוב, לא לנצל זאת לרעה...

280388

New member
תגובה

אני מסכים שזו חדירה לפרטיות, אך אם זה אדם זר שלא ידוע לך על כוונתו כלפיך, למה שלא לבדוק זאת למען בטחון. טוב, אני גם משתמש בסריקה כדי לבדוק את מצבם הבריאותי של חברי, גם ללא אישור. דרך אגב צריך לבקש אישור גם מצמחים ואבנים. למשל לפני כשבועיים כניסיתי לסרוק סיטרין (קריסטאל של סיטרין) הוא חסם אותי ו"הרביץ" לי. שלוש שעות הייתי אדום מלחץ דם.

פגית

New member
אני ממש רוצה ללמוד ואני בטוחה

שאני לא אשתמש בזה בלי לשאול זה נראה לי ממש חדירה לפרטיות........

פגית

New member
עוד שאלה הסריקה מתבצעת על ידי

נגיעה עם הידיים האבן , בן אדם או מרחוק?

Anabel74

New member
חחח לימד אותך לקח הא?

כל עוד אתה שומר על פרופורציה ומשתמש בזה לחיוב אז אני מניחה שזה בסדר.

ofirush 14

New member
זו באמת חדירה לפרטיות אם זה לא

נעשה באישור...כאילו..ככה נראה לי...אני לא הייתי מאושרת אם מישהו היה סורק אותי..=/...אני מבינה שיש כוונות טובות..ויענו..למה לא? אבל בכל זאת..זה היה נראה לי קצת מוזר אם מישהו היה סורק אותי ללא ידיעתי..

280388

New member
רוב הסיכויים שלא היית שמה לב

אלא אם כן יש לך רמה אנרגטית מאד גבוהה.

למעלה