יש פה מישהו שרוכב ברמת השרון!!!!

יש פה מישהו שרוכב ברמת השרון!!!!

אני רוצה לעבור לאינגליש ואמרו לי שיש חווה ברמת השרון!! אם מישהו רוכב/רכב בה או יודע עליה פרטים אני ישמח לשמוע... (סורי על פתיחת ההודעה החדשה...)

Just A Firefly

New member
הייתה.....

בעבר הייתה ברמת השרון את חוות הקאנטרי - אבל היא נסגרה. ובעתיד הרחוק אולי יפתחו אותה מחדש.. בינתיים את יכולה לנסות לרכב בחוות יגור שבת"א (קריית שאול), הממוקמת ליד רמת השרון.. רחוב הפרחים 57 אני חושבת...

טוי בוי

New member
לא יפתחו תקאנטרי בעתיד! ../images/Emo60.gif

עברנו בגלל שהשטח היה שיך למשפחה אחת ופרנקי שכר אותו למספר שנים ועשיו השכירות נגמרה אז עברנו לרשפון שאם אני לא טועה [תקנו אותי] פרנקי היה שוטף ללירון ג'וקי קלאב אבל עבר ופתח חווה בשרון בשם הקאנטרי עכשיו אין שם כלום... אם אתם זוכרי רוכבי הקאנטרי הוותיקים סוסה בשם נוגה מעוותת וזקנה טיפלתי בה פעם היא נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר שלא להתאהב בה אז בקיצור היא היתה שיכת לאותו אדם שסחר לפרנקי את המקום לכמה שנים [היה חוזה למספר שנים בלבד!]... בקיצור הולכים לבנות שם לכן החווה לא תחזור....

Just A Firefly

New member
תקשיבי...

בתור מי שהייתה שם אתמול - אני חושבת שאני קצת יותר מעודכנת בדברים שקורים שם.. לא? פרנקי לא עבר בגלל שנגמרה השכירות - הוא פשוט עבר לרשפון כי.... שם יותר זול (לדעתי החלטה זו הייתה מאחת ההחלטות היותר שגויות שפרנקי עשה בחייו, אבל כל אחד והבחירות שלו..). הוא עזב את הקאנטרי, תוך כדי הרס מוחלט של כל החווה והמבנים שבכלל לא היו שייכים לו. והדבר היחיד שבונים שם זאת חווה חדשה, שתהיה מנוהלת על ידי המשפחה שהשטח שייך לה ועל ידי יחזקאל שהסוסים שלו כבר נמצאים שם. כמו כן, בנו כבר שני מאנז'ים גדולים (איפה שפעם היה המאנז' תחרויות), הורידו חצי מהאורוות כדי שיהיה יותר מקום, בנו עוד חדר אוכפים וברגעים אלו מתחילים לבנות פינת חיי, מקום לשבת ולאכול בו ועוד... יש מספר מאמנים (שאני בטוחה שכולנו מכירים) שכבר החלו להתעניין בשטח ובחווה וגם מספר לקוחות המעוניינים להשקיע.

טוי בוי

New member
מי סיפר לך?

זה לא ממש נכון יש שם עוד חחוה בגלל שפרנקי עזב כי נגמרה השכירות אז משהו אחר פתח שם חווה... רשפון זול?!?!? חחח לרא ממש האמת ממש יקר שם ועוד עם כל השיפוצים והמקום וכל הדברים זה יוצא כפון 12371783627835 מהקאנטרי! היית בקאנטרי במקום שם?!?! והחווה שתהיה שם תהיה חובבנית לגמרי! יחזקל לא מבין כלום בסוסים ובטיפול בהם נוגה היתה שלו וראיתם בטח איך היא היתה ואיזה מצב היה לה היא היתה ממש מבוגרת לא טיפלו בה בכלל ולא כלום! בטח תהיה חוות ווסטרן כזו כי אני חושבת שהוא רכב ווסטרן לא? בכלל הקאנטרי היתה אינגליש בעיקר וגם כמה רוכבי ווסטרן... גם שירית וכל המדריכים ופרנקי סיפרו שנגמרה השכירות אז עזבו לרשפון [פרנקי כבר הכיר תחווה והיה שיך לה בצורה מסיוימת] ופרנקי הרס שם הכול כי יחזקל הזה הכריך אותו.בקיצור אני חושבת שזה היה מקום ממש חובבני...

Sweet SuGaR

New member
אממ החווה הזאת לא תהיה חובבנית...

ועדי הייתה בחווה שם! מה נראה לך? חח שהיא עמדה באמצע החולות שם?

Just A Firefly

New member
עמדתי בדיונה וצעקתי לאלוהים... ../images/Emo6.gif

אלה, קודם כל, פרנקי עזב - כי השכירות בקאנטרי הועלתה, ופרנקי החליט שזה יקר לו מדי. הוא החליט לעבור לרשפון ותוך כדי זה להרוס דברים שבכלל לא היו שייכים לו ושהוא לא קנה! חוצמזה, את לא יכולה להגיד שהכל הרבה יותר יקר לפרנקי ברשפון, כי אחרי הכל, השיפוצים וכל ההוצאות ברשפון לא יוצאות כולן מכיסו של פרנקי.. שנית כל, איך את יודעת שהחווה של חובבנית, שהיא תהיה ווסטרן ושיחזקאל לא יודע מהחיים שלו?! צאי מהסרט הזה!! כי אם היית שם, אני לא בטוחה שהיית אומרת את אותם הדברים.. קאפיש?

Just A Firefly

New member
את יודעת בכלל בת כמה היא הייתה?!

היא הייתה בת 30 - או אפילו יותר! מה את מצפה?! שסוס בגיל כזה יראה כמו הסוסים ביורוספורט?! באמת... ותאמיני לי, היא קיבלה את אותו הטיפול שכל שאר הסוסים בקאנטרי קיבלו..

טוי בוי

New member
כן כי אני הברשיתי אותה מידי פעם...

היא היתה ממש חמודה והם היו מבקרים אותה ומביאם לה גזר אבל אף אחד לא טיפל בה חוץ מלנקות את התא ודברים כאלו גם עדיין שקל מי שמקיר מעמק זוהר מת בגיל 32 [לא?] והוא נראה מ-צ-ו-י-ן!! וכל הסוסים יכולים להראות כמהו עם טיפול טוב ומסור אבל היא לא קיבל היא היתה מקבלת מהם גזרים וכל זה אבל לא כלום חוץ מזה...גם היא היתה מעוותת בגלל ההזנחה! טוב כל אחד ודעותיו אני חושבת שיחזקל יש לו ידע אבל לא מספיק כידי לפתוח חווה........

˜Me˜

New member
וזה כי...

למעלה