יש פה מישהו ש.........

scarlet moon

New member
../images/Emo13.gif

שלח מסר אישי לאחת בניקניים violante.... היא מנגנת ג´ז על חליל צד כבר הרבה שנים......

violante

New member
כן, אני!

אכן.. אני מנגנת על חליל צד ג´אז! ויש המון נגנים מדהימים שעושים את זה גם!! למה? violante

eliavv

New member
סתם..........כי גם אני מנגן

את לומדת איפשהו???? רמוון, תלמה ילין, וכו´???? רגע לפני זה.............. בת כמה את??

violante

New member
אממממ...

אני לא בדיוק לומדת בבית ספר לאומנויות... (שזה אחד הדברים שהכי מבאסים אותי בחיים, בערך..) לא רמון ולא תלמה ילין ולא עירוני א´ בת"א.. ולא כלום!! חרא של בי"ס! חרא!!!!!!! (סליחה, הייתי צריכה להוציא את זה..) אבל אני מנגנת אחר הצהריים במקום שנקרא בי"ס למוסיקה, איפה שאני גרה, ואני מנגנת שם אחר הצהריים. יש לי שיעור פרטי ופעם פעמיים בחודש הרכבים (ושם עושים גם אילתורים, ג´אם סאשנים, וכו´..).. זה נחמד! אני מנגנת הרבה זמן, אבל התבזבזתי קצת על קלאסי בשנים הראשונות, ככה שאני לא אשפית בג´אז אבל כבר ניגנתי חצי "ריל בוק" (אם אתה מכיר..), ויש לי כמה חוברות של פארקר ושל כל מיני אחרים... איך הולך אצלך? violante

eliavv

New member
כמוני כמוך......

רק שלעומתך אני עדיין מנגן קלאסי (אני חייב) אני לומד בקונסרבטוריון עירוני אז זה לא משהו בשמיים ואני עושה שנה הבאה בגרות במוסיקה. בת כמה את?

violante

New member
../images/Emo13.gif

אני בת 17, ואתה? אתה תמיד יכול לקנות חוברות ג´אז ולנגן בבית! רגע, למה אתה לא יכול ללמוד אצל מישהו שמנגן ג´אז על חליל צד?? אין אצלכם בסביבה כאלה אנשים?... באסה! שמע, הנחמה שלי בשבילך זה ללכת לשמוע קצת ג´אז על חליל צד- אם זה בהופעות ואם זה בדיסקים (שלא חסר..)! כי זה שווה - באמת! וקלאסי - יש לו הרבה ייתרונות, הוא נותן לך את הבסיס הכי טוב למוסיקה! ויש גם הרבה יצירותיפות לחליל צד. בג´אז למשל, יוצא לי הרבה יותר לנגן מוסיקה שכתובה לסקסופון, שלפעמים אני צריכה לקפוץ אוקטבות המון פעמים (כי לסקסופון יש יותר מאשר לחליל.. אז הוא מגיע לפעמים יותר מדי נמוך בשביל החליל..) לא חשוב! מתישהוא כדאי לך לעבור, ואם לא - אז לא נורא! גם קלאסי זה יפה! violante

eliavv

New member
אני מנגן גם ג´אז.........

יש לנו הרכב בתזמורת ( מעיין הרכב ג´אז כזה ) דווקא סבבה ! הורדתי מהאינטרנט שלושה REAL BOOKS יש לי מה לנגן אבל צריך רית´ם סקשיון בשביל לאלתר! דרך אגב גם אני באותו גיל כמוך מאיפה את??

violante

New member
יש לנו הרבה על מה לדבר...

דבר ראשון, גם אני מתעניינת בקשר לריל בוקס מהאינטרנט.. ובקשר לדברים אחרים- תשלח לי הודעה לפרטי ונדבר בכיף!
violante

DannyZ

New member
אני סקספוניסט..

אבל אני כבר מנגן על חליל צד 8 חודשים.. קיניתי לפני שבוע וחצי חליל טוב. המורה שלי כל הזמן כועס עלי בגלל שאני מנגן את הדברים שאני מנגן בסקסופון.. אבל אני הולך ישר לכיוון של הג´אז עם זה.. אני בן 15 ומנגן 5 שנים סקסופון והשנה אני מסיים חטיבת ביניים לאומנויות..

violante

New member
סקסופון

האמת הסיפור שלי הוא בערך כזה: כשהייתי בגן חובה אמרתי להורים שלי שאני אנגן סקסופון ויהי מה!! בכיתה א´ הביאו אותו ל"מכון למוסיקה" (שבמקום ישובינו) ואמרו לנו כך: הילדה קטנה, היא רק בכיתה א´. כדי להגיע לסקסופון היא צריכה קודם לנגן על חלילית ואז על חליל צד ורק אז על סקסופון, בטענה שהריאות שלי בגיל הזה לא מספיק מפותחות לנשיפה המאומצת של סקסופון, אז זה המסלול שהם ממליצים. וכך, כמו מפגרים ההורים שלי הבינו שככה זה, אז התחלתי לנגן על חלילית (במשך שנתיים) ואז עברתי לחליל צד (הם גם רצו שאני אנגן על פיקולו באמצע-כדי שזה בכלל יאריך את המסלול, אבל כבר נורא רציתי לעבור לחליל צד). אבל לא עברתי משם לשום מקום. כי החליפו לי מורים על ימין ועל שמאל, ובסוף עברתי מהמכון למוסיקה למורות אחרות וכבר לא ידעתי אם אני רוצה להתחיל סקסופון. הדיעה הנחרצת שלי נקבעה כשעברתי לנגן ג´אז ב"בי"ס למוסיקה" (שסמוך למקום ישובינו), ולפניי למד אצל המורה שלי ילד אחד שרק התחיל ללמוד על סקסופון, כל פעם נאצלתי להגיע 10 דקות לפני השיעור שלי ולשמוע את סיום השיעור שלו.. זה היה קטסטרופה!!! הצלילים המעוותים והצורמים שנשמעו מהכלי המוזהב הזה גרמו לי אחת ולתמיד לדבוק בכלי עם הצליל הצלול! violante

violante

New member
סקסופון

האמת הסיפור שלי הוא בערך כזה: כשהייתי בגן חובה אמרתי להורים שלי שאני אנגן סקסופון ויהי מה!! בכיתה א´ הביאו אותו ל"מכון למוסיקה" (שבמקום ישובינו) ואמרו לנו כך: הילדה קטנה, היא רק בכיתה א´. כדי להגיע לסקסופון היא צריכה קודם לנגן על חלילית ואז על חליל צד ורק אז על סקסופון, בטענה שהריאות שלי בגיל הזה לא מספיק מפותחות לנשיפה המאומצת של סקסופון, אז זה המסלול שהם ממליצים. וכך, כמו מפגרים ההורים שלי הבינו שככה זה, אז התחלתי לנגן על חלילית (במשך שנתיים) ואז עברתי לחליל צד (הם גם רצו שאני אנגן על פיקולו באמצע-כדי שזה בכלל יאריך את המסלול, אבל כבר נורא רציתי לעבור לחליל צד). אבל לא עברתי משם לשום מקום. כי החליפו לי מורים על ימין ועל שמאל, ובסוף עברתי מהמכון למוסיקה למורות אחרות וכבר לא ידעתי אם אני רוצה להתחיל סקסופון. הדיעה הנחרצת שלי נקבעה כשעברתי לנגן ג´אז ב"בי"ס למוסיקה" (שסמוך למקום ישובינו), ולפניי למד אצל המורה שלי ילד אחד שרק התחיל ללמוד על סקסופון, כל פעם נאצלתי להגיע 10 דקות לפני השיעור שלי ולשמוע את סיום השיעור שלו.. זה היה קטסטרופה!!! הצלילים המעוותים והצורמים שנשמעו מהכלי המוזהב הזה גרמו לי אחת ולתמיד לדבוק בכלי עם הצליל הצלול! violant

DannyZ

New member
:(

לא נורא.. חליל צד זה כלי מדהים.. גם את כשהתחלת בחליל צד יצאו לך צלילים מעוותים...

למעלה