יש פה מישהו ש

Limori 1

New member
יש פה מישהו ש

היה ביום שישי בשברולט, שהיה את המסיבה עם ההרכב החדש?

N E Z E K

New member
כנראה שלא..

אם כבר- אז היה משהו שהיה אתמול במסיבת פנטזיה??

Limori 1

New member
כה... ולדעתי היה מאכזב

אני יודעת שעכשיו הם משקיעים רק לשייגעצ, אבל יחסית למסיבת היכרות ופרידה,שהיו מעולות לדעתי, זאתי היתה פשוט בעעע..בעע רציני.. לא היו אנשים בכלל..

N E Z E K

New member
?????

למה יחסית היו הרבה אנשים... תלוי מתי באת... בהתחלה בקושי היה מקום לרקוד... לקראת הסוף התרוקן... בת'כלס הם הביאו כמות אנשים מכובדת ביותר יחסית לצוות חדש... גם היתה אחלה של מסיבה...

Limori 1

New member
מה את סתם? ../images/Emo3.gif

היתה ממש רחבה פרטית! איזה מסיבת פנטזיה ? גם דיברתי עם מישהו מהצוות שם, והוא אמר לי שהרוב שבאו זה ראשלצניקים, כי לחולונים הם אמ... לא ממש טרחו להודיע..(מפאת קוצר זמן..). תראי, המוזיקה היתה טובה (כרגיל) אבל יחסית למסיבת פרידה והיכרות, הרחבה היתה יחסית ריקה. בהיכרות/פרידה, אי אפשר היה לזוז ממש. גם בפנים וגם בחוץ! בפנטזיה, באתי מ12 וחצי ככה עד 4! לא היה אפילו תור להיכנס!! לא יודעת.. אולי זה רק אני.. שציפיתי ליותר.. אם נהנית, סבבה..

N E Z E K

New member
עם מי דיברת מהצוות???

דווקא היו שם יחסית דיי הרבה אנשים גם בפנים וגם בחוץ.. אני באתי בערך מ12 וחצי עד הסוף... בשייגעצ יהיו מפוצץ שם אני מניחה.. מלא אנשים שאני מכירה אמרו שהם יבואו... תראי, אם המוזיקה טובה וסה"כ יש אחלה של אנשים אז פנאן.. ואני באמת לא חושבת שהיה "מחסור" כביכול באנשים...

למעלה