יש פה מישהו ש

חלמן

New member
יש פה מישהו ש

שהצליח לעשות ווילד???? אבל לא כמעט.. אלה ממש חלם חלום צלול ככה ע"י ויילד??

אני הצלחתי פעם אחת

היי חולמני
אני הצלחתי פעם אחת להיכנס לחלום צלול בעזרת WILD אבל אם תשאל אותי עכשיו אז אני כבר ממש לא מצליח להיזכר בפרטים ואיך עשיתי את זה. נדמה לי שגם גיא אמר שהוא הצליח פעם אחת. אבל שמע, שזה לא ייאש אותך ! סך הכל מהתחלה השיטה הזאת נחשבת יחסית קשה יותר מהשיטות האחרות אבל לעומת זאת יש בה המון דברים טובים כמו זה שאחרי שתופסים את הפרנציפ אפשר ליצור איתה חלום צלול מתי שרוצים ! סיבה עיקרית לדעתי שאין פה הרבה שהצליחו איתה זה שכמעט כולם כאן כמעט ללא נסיון עם חלומות צלולים וגם שרוב מי שמנסה אותה כאן לא עושה ממש לפי ההוראות כלומר לא מנסה אותה אחרי 5-6 שעות שינה ואז לקום למשך שעה, ואני גם לא שמעתי שמישהו שותה קפה איך שהוא מתעורר כדי שיהיה לו קל לשמור על המודעות ... תדע לך שאני קורא דיי הרבה בפורומים אחרים על חלומות צלולים כמו לדוגמה - alt.dreams.lucid ויש שם ממש המון אנשים שמצליחים עם השיטה הזאת והם אומרים שזו שיטה מצויינת ויש להם המון חלומות מאד מאד צלולים איתה ! תנסה סתם להיכנס לקבוצת דיון הזאת ולחפש את המילה "WILD" ותראה שתקבל פשוט המון הודעות בנושא ! אם אתה לא זוכר אז כדי להיכנס לשם אתה צריך להיכנס לאתר - www.deja.com ושם בחלון חיפוש למעלה תירשום - alt.dreams.lucid ואז תגיע לקבוצת דיון עצמה. כדי לעשות חיפוש רק בקבוצת דיון הזאת ולא בכולם אתה צריך לסמן שם את האופציה "חפש רק בקבוצת דיון זו". כמו כן בקישורי הפורום שרשומים כאן אצל גיא יש את האתר "דרך המראה" או משהו כזה, יש שם צ´אט מאד נחמד ויש שם אנשים עם המון נסיון בשיטת ה WILD אז אתה יכול להיכנס לשם ולשאול, אולי תמצא אותי גם כן שם
ביי ביי אלון

חלמן

New member
אלון..

שאלתי כבר את וראיטי.. ואני רוצה לשמוע עוד דעה.. איזה שיטה אתה הכי מציע לי להיכנס לחלום צלול.. (עדיין לא חלמתי אף חלום צלול!!) השיטה שיש הכי הרבה סיכוים להיכנס.. אבל לא בתאוריה.. אלה שאתה הכי מצליח איתה.. תודה חלמן -( תפסיק להטות את השם שלי.. יאנטו חלמני חלמנון..) -

שמע חולמוני זה כבוד להטות שמות

להטות את השם שלך זה מתוך הכבוד שאני רוכש לך
כמו שהדתיים אומרים אלוקים ולא אלוהים בגלל הכבוד שיש להם "לבורא עולם". אבל אם ביקשת אז מהיום חלמן תהיי ! שמע גם אני כמוך רק לא מזמן התחלתי להתאמן על הנושא אבל בעיקרון יש 3 שיטות עיקריות לחלומות צלולים - 1. לעשות הרבה בדיקות מציאות במשך היום. 2. MILD. 3. WILD. שתי השיטות האחרונות נחשבות מאד יעילות אבל מצריכות לקום אחרי 5-6 שעות למשך שעה וכל זה ויש אנשים שאין להם כוח לזה ... אני כרגע מתרכז בשיטת ה WILD שלפי מיטב שיפוטי והבנתי היא הכי מתאימה לי עכשיו מכל מיני בחינות. ביי ביי אלון

חלמן

New member
קודם כל

אני שמח שאתה רוכש לי כבוד.. חחחחח וסבבה עדיף שהשם שלי ישאר חלמן.. הבנתי את הרעיון ... כמה פעמים בערך חלמת חלום צלול???

בסביבות 15 - 12 חלומות צלולים

בתקופה של שבועיים שבה התאמנתי חזק על חלומות צלולים כולל יומן חלומות וכל זה אז היו לי בערך 10 צלולים קצרים. מאז היו לי בסביבות 6-5 חלומות צלולים.

חלמן

New member
אהה... ועוד משהו...

אם אני בעזרת אשם מצליח להיכנס לחלום צלול... איך אני אמור להתחיל ללכת.. לדבר וכל זה?? להעיף דברים להיכנס בקירות בלי שזה יכאב לי.. וכל מיני דברים מענינים.. תן לי גם דברים נחמדים שכדאי לי לעשות בחלום הצלול שאני מקווה שיגיע..

shabaz

New member
כן....

לא נראה לי אומרים בעזרת אשם... זה נשמע לא הגיוני... "אתם יודעים...אשם עזר לי...הוא אשם על אונס" חיחיחיחי שבז

חלמן

New member
אני מודיע רישמית!

אשם זה עם א!!!! ומי שרוצה להתווכח מוזמן! סתם לכו תריבו עם בן דוד שלי שהוא דתי! טוב לא אכפת לי איך רושמים.. תענו לי על השאלה ואל תתקנו שגיאות כתיב.. כי אני יודה - חחח סתם בצחוק יודע שיש לי הרבה.. אז בבקשה..

דברים מעניינים לעשות בחלום צלול

היי קודם כל ברור שאומרים בעזרת השם, זו "ה" הידיעה, זה כמו בעזרת העגבניה או בעזרת הפטרוזיליה ובעזרת השם יתברך ... אני מעתיק לך מתוך האתר שלי כמה דברים או הצעות לדברים שכדאי לנסות בזמן חלום צלול - מומלץ כי תכין לך מראש רשימה של דברים אותם ברצונך לבצע בזמן החלום הצלול הבא שלך. כשתצליח להגיע לחלום צלול התחל לבצע את הדברים אחד אחד לפי זיכרונך. כשתתעורר סמן את הדברים אותם ביצעת וראה אילו דברים עדיין נשארו לך. מומלץ כי לא תשקיע מאמץ ואנרגיה רבים מדיי בחלומות הצלולים הראשונים שלך בנסיון לשנות כל דבר בו אתה ניתקל, עדיף במקום לנצל את הזמן על מנת להסתובב בזירה וליבחון דברים אותם אתה רואה. הנה הצעות לדברים שכדאי לנסות בזמן חלום צלול - נסה לבחון את רמת המציאות של דברים סביבך, הבט מקרוב על חפצים ודברים בהם אתה ניתקל, גע בחפצים, משש אותם, כך גם לגבי אנשים ובעלי חיים בהם תיתקל. פקוד מספר פעמים "הגבר צלילות !!" וראה כיצד הדבר משפיע על חדות ראייתך ועל חדות חושיך בזמן החלום. ניסוי ידוע הקשור לחלומות צלולים הוא ניסוי עם מראה, מצא מראה ועמוד מולה - הבט בהשתקפותך ולאחר מכן לך לכיוון המראה וכנס לתוכה ...... התוצאה עשויה להיות מפתיעה ! מצא ספר והתחל לקרוא בו בזמן החלום הצלול ! ראה איזו יצירה כתב עבורך המוח בתוך הספר ! נסה לעוף ! גם אם הצלחת וגם אם לא - דמיין כי רגליך הן רקטות הדוחפות אותך בעוצמה אדירה קדימה ושים לב לתוצאה ! ראה עד לאיזה גובה אתה מצליח להגיע ! מצא איזה מאכל או משקה ונסה לבחון את חושי הטעם והריח שלך בזמן החלום הצלול. לפעמים כדאי פשוט להמשיך לזרום עם הדברים המתרחשים סביבך גם לאחר שהפכת צלול והבנת כי אתה חולם, במיוחד כשהדבר קורה בזמן אירוע מעניין בו אתה מעורב ושבמהלכו אתה מבין לפתע כי אתה חולם, נסה להתנהג כאילו הדברים באמת מתרחשים ובמקום לשנות דברים ולשכנע אנשים כי זה רק חלום פשוט המשך עם הסצנה כפי שהיא וראה לאן יובילו הדברים. ביי ביי אלון

חלמן

New member
תודה אלונוש..

סתתתתתאאאאאאאםםםםם (הסתאם בנוגע ל- אלונוש לא לתודה)

למעלה