יש פה מישהו??

מIתר לי

New member
במקרה...

אחרי תקופה מאד ארוכה של קצת חול והרבה בלי אינטרנט... חבל זה דווקא היה כיף...

מIתר לי

New member
מה לספר...

היום היה ים מדהים
גוון כחול-ירוק כהה ועמוק עננים כבדים ואפורים בשמיים ההילה של השמש היתה לאורך כל האופק של הים והשתקפה עליו בגוון כתום מושלם הקצף הלבן של הגלים נתן לתמונה את הטאצ' האחרון והפך אותה ממדהימה למושלמת
עוצר נשימה!

mike00

New member
איזה כייף לך....אני מת על ים../images/Emo13.gif

נוסע בשישי לאילת ל-4 ימים לצלול קצת.......סוף סוף ים......התגעגעתי... בגלל שאת לא משתפת פעולה כל כך אני אספר לך קטע שהיה לי....הרי מישהו ביננו חייב לדבר לא?
חזרתי עכשיו מבאר בתל אביב,תפסתי מונית והנהג התחיל לדבר איתי על הקטע שהיה עם הילדות האתיופיות בפתח תקווה.. מפה לשם הוא שואל אותי מה דעתי ואני אומר לו שזאת בושה,הוא ממשיך לחפור ואומר לי "כן,ראית מה?ולא תגיד ערבים...אלה ילדות דתיות".....אני מתעלם ומנסה לשנות נושא והוא ממשיך לחפור..."מילא היו ערבים".... בסוף לא התאפקתי,שאלתי אותו "תגיד,ואם אלה היו ערבים...זה היה עושה את זה יותר צודק?".... הוא לא ענה איזה כמה שניות ואז הוא אומר לי "איך קוראים לך?"...אני עונה לו....והוא אומר "נעים מאוד אני דימיטרי,ערבי נוצרי".. לקח לי כמה שניות לצאת מהשוק ואז שאלתי מה הקטע שלו....למה הוא חיפש שאני ילכלך על ערבים?? ואז הוא אמר לי שהוא מבסוט מהתשובות שלי וכאלה.....הרגשתי כמו במבחן......היה מוזר...

מIתר לי

New member
אוישש.. גם לי עשו פעם דבר כזה...

נכון כשעוברת לידך מכונית עם מישהו שאתה מכיר אתה מנופף שלום? הגיוני ודיי מינימלי לעשות את זה... יום אחד אחרי שנופפתי לשלום עוצר לידי מישהו "למה עשית להם שלום!" הסתכלתי עליו "כי אני מכירה אותם!" אמר לי "אז מה, הם ערבים!" עניתי לו "אז מה, הם בני אדם!" אומר לי "נכון הם בני אדם אבל הם ערבים, ואם מישהו יראה אותך שעשית להם שלום?" התעצבנתי עליו "אני עושה שלום לכל בנאדם שאני מכירה, לא איכפת לי ולא מעניין אותי מה המוצא שלו ובמה הוא מאמין, ואם למישהו יש בעיה עם זה שאני עושה שלום לאנשים שאני מכירה הוא מוזמן לפנות אלי" פתאום אמר "כל הכבוד עברת בהצלחה את המבחן" באמת תודה רבה לו

mike00

New member
עכשיו תסבירי לי מה את עושה ערה בשעה כזאת../images/Emo6.gif

ופעם הבאה שהדרכון מגיע לבקר בקומונה שלכם תגידי לו שיעבור פה....שמעתי דברים טובים מוויז,וגם שמעתי שהוא בתאילנד.. אם הוא יבוא ויביא גם לפה סיפורים מעניינים כמו אצלכם אני אביא לו אוכל מהארץ כשאני מגיע חודש הבא..

NELLY

New member
חחחחחחחחח מייק

קרה לי אותו קטע בערך הייתי במונית בדרך לבית ודיברו ברדיו על ערבי שמאוהב ביהודיה ואחת שיושבת לידי אומרת לי ה''המפגרת לא מצאה לה מי לאהוב??'' .... ואני עונה לה למה הוא לא בנאדם ואין לו רגשות? אז היא הבינה ואומרת לי אבל את לא ניראת!!! והתחילה לחרטט לי שאין לה בעיה עם זה ולא יודעת מה

NELLY

New member
בכלל קורה לי

הרבה קטעים עם ערבים שמדברים עלי ולא יודעים שאני ערביה עד שאני באה להם ביציאה ומכניסה אותם להלם... חחחחחחחחחחחחח אני חולה על קטעים כאלה!!!!

למעלה