יש פה מישהו...

Nof-Y

New member
יש פה מישהו...

משבט שוהם? או שמשבט הדר באר יעקב....(השבט שלי) אנחנו נוסעים שבוע הבא לשבט שוהם...ורק רציתי לדעת אם מישהו משם...

אני מכירה אנשים מבאר יעקב...

אני יודעת שלא ענית לך על השאלה אבל לא נורא
אני משבט שיקמה והחמשושים שלכם היו איתנו באוטובוס בטיול פתיחת קורס... אז איזה גדוד את?

Nof-Y

New member
אני חמשושית....

ואני הייתי עם שבט שקמה באוטובוס!!! איזה מאגניבבב!! את מדברת על הטיול שישנו בחוות הצופים(או משהו כזה...) ?

כן...../images/Emo13.gif

זה הטיול הזה שהיינו צריכים לישון באיזה יער, ובסוף לא יודעת ביגלל מה ישנו בחוות הצופים... היינו באוטובוס שבט שיקמה, השבט שלכם, ושבט אתגר של בית-אריה (איזה קמצנים - דחפו שלושה שבטים באוטובוס אחד...
) אני עדיין זוכרת כמה אנשים (קצת שרוטים) מבאר יעקב שכל הנסיעות ישבו עם מלא ספרים היתכוננו לאיזה מיבחן...
את זוכרת אנשים משקמה? נועה.

Nof-Y

New member
אני זוכרתתתתתתת

איזה מאגניבבבב!!! היה לנו מבחן בספרות!!!!! איזה קטעים....בסוף בכלל לא הלכתי לבית ספר יום למחרת...והברזתי מהמבחן!!! אני זוכרת את מורי...ועוד כמה אנשים... ...ובדרך חזרה...לקחו אותנו לבית אריה..(בשטחים!!!!) וכולנו פחדנו...! היה טיול פ33ה!

../images/Emo13.gif ...

איזה באסה.... לשבת כל הטיול ולילמוד ספרות, ובסוף להבריז מהמיבחן... אם את זוכרת את מור אז תנסי להיזכר באחת שהיא ישבה לידה ורוב הזמן היסתובבה איתה - אז זו אני.... ובית אריה.... איזה מגניב היה... כל האנשים מישם ניסו להפחיד אותנו שמסוכן ושנוריד את הראש באוטובוס וכל הזמן דיברו על האבטחה והביטחון ועל הכפרים הערבים... סתם כדי שנפחד... היה כיף.....
נועה. נ.ב יש לך מושג מתי יוצאים לטיול סיכום קורס (או איך שלא יקראו לדבר הזה)?

Azurnik

New member
אזורניקים מנהלים את הפורום הזה?

אני פצע האזורניק החמשוש, ומי בדיוק החמשושית שמנהלת את הפורום הזה ולא חשבה לספר לשאר הגדוד?

כן!!!!! אזור אימפריה ../images/Emo13.gif !!!

היי! מה המצב? החמשושית שמנהלת את הפורום ולא טרחה לספר לשאר הגדוד זו נועה
ויכולת ליראות שבסוף כל הודעה כתוב את זה...
ואתה מוזמן ללכת לספר לשאר הגדוד והשבט, שיבואו בהמוניהם....
נועה.

למעלה