יש פה מישהי בעבודה? סתם להשכלה כללית, שאני יתנחם שאני לא היחידה בעולם שעובדת עכשיו.
T tonti New member 12/11/01 #1 יש פה מישהי בעבודה? סתם להשכלה כללית, שאני יתנחם שאני לא היחידה בעולם שעובדת עכשיו.
ט טל של שחר New member 12/11/01 #2 אני ממש לא בעבודה אבל.... הייתי רוצה להיות בעבודה בהתחשב בעובדה שאין לי כזו אני יושבת מול המחשב ומדפדפת לי בפורומים. מחכה ששחר יתעורר. נרדם בשש. מה יהיה בלילה? הוא כבר ישן שעתיים. איך השם החדש שלי? טל
אני ממש לא בעבודה אבל.... הייתי רוצה להיות בעבודה בהתחשב בעובדה שאין לי כזו אני יושבת מול המחשב ומדפדפת לי בפורומים. מחכה ששחר יתעורר. נרדם בשש. מה יהיה בלילה? הוא כבר ישן שעתיים. איך השם החדש שלי? טל
ט טל של שחר New member 13/11/01 #7 השם הקודם - הסבר מכיוון שהשם טל היה תפוס אז הוספתי את שנת הלידה שלי לשם- 1966 ועכשיו אתן גם יודעות בת כמה אני! טל
השם הקודם - הסבר מכיוון שהשם טל היה תפוס אז הוספתי את שנת הלידה שלי לשם- 1966 ועכשיו אתן גם יודעות בת כמה אני! טל
ר רותי&ע New member 12/11/01 #5 תתחדשי על השם ../images/Emo20.gif מתאים לך לצבע העיניים והחזרתי לך מייל..
מ מרי26+ New member 12/11/01 #3 בעבודה מסוג אחר... ממש ברגעים אלו אני עושה (אמורה לעשות..)עבודה סמינריונית.