יש פה מישהי עכשיו...?
ש ש י ר ל י 0 1 New member 18/1/07 #6 זה צריך להיות משהו בלוח הבקרה..כשאת מדליקה את המחשב,יש לך סיסמא אישית?
ש ש י ר ל י 0 1 New member 18/1/07 #17 מה זה אומר??יוו איך שאין לי מושג ב בכל הנושא הזה של מחשבים....
E eilati27 New member 18/1/07 #22 טוב... בעיה... רציתי להעתיק לך מסך של איך עושים את זה בעצם... אבל אין לי פה גרסה שדומה לגרסה הביתית... עצה שלי... תתקשרי לתמיכה של windows ותבקשי את עזרתם... או לחילופין תתחילי לחטט בהגדרות של המחשב... את בטוח תמצאי משהו sorry.. רציתי לעזור...
טוב... בעיה... רציתי להעתיק לך מסך של איך עושים את זה בעצם... אבל אין לי פה גרסה שדומה לגרסה הביתית... עצה שלי... תתקשרי לתמיכה של windows ותבקשי את עזרתם... או לחילופין תתחילי לחטט בהגדרות של המחשב... את בטוח תמצאי משהו sorry.. רציתי לעזור...
E eilati27 New member 18/1/07 #15 ועוד משהו... את רוצה ססמא שאת מדליקה את המחשב? או רק שאת קמה ממנו והוא נשאר דלוק ואז הוא שומר על עצמו כאילו כבוי...
ועוד משהו... את רוצה ססמא שאת מדליקה את המחשב? או רק שאת קמה ממנו והוא נשאר דלוק ואז הוא שומר על עצמו כאילו כבוי...
K Karina85 New member 18/1/07 #8 נשששמותתת מה העניינים??? אילתי את לא עובדת ביום שישי נכון...??? זה אומר... עוד שעתיים וארבעים לסופ"ש... שירלי התייאשת מהלימודים???
נשששמותתת מה העניינים??? אילתי את לא עובדת ביום שישי נכון...??? זה אומר... עוד שעתיים וארבעים לסופ"ש... שירלי התייאשת מהלימודים???
ש ש י ר ל י 0 1 New member 18/1/07 #10 חחח סופרת לה את השעות..לא יאמן איך שהשבוע טס.. כן,כמו שאת רואה התייאשתי מהלימודים,אולי ג'קו ילחש לי במבחנים את התשובות..
חחח סופרת לה את השעות..לא יאמן איך שהשבוע טס.. כן,כמו שאת רואה התייאשתי מהלימודים,אולי ג'קו ילחש לי במבחנים את התשובות..