יש פה מישהי שהיתה במשלחת בפולין?

יש פה מישהי שהיתה במשלחת בפולין?

אני שואלת, כי מישהי אמרה לי שכאשר היא חזרה מפולין היה לה מאד קשה לחזור לחיי היום יום הרגילים , ולכן היא אמרה לי שאולי גם על לירון זה ישפיע בצורה מסוימת, ושאני לא יתפלא אם משהו בו ישתנה. האם זה מוכר למישהי אישית או מישהו קרוב לכם?

POOH*

New member
אני הייתי....

די מזמן... בכיתה יא´... אבל מה שהיא אמרה היה נכון גם לגבי. היה לי מאד קשה כשחזרתי לגלות שהעולם ממשיך לנהוג כמו קודם.... אבל ככה זה ואחרי כמה ימים של הלם הבנתי שזה מה יש.... ואמנם אני גיליתי דברים חדשים במסע גם על עצמי וגם על מה שהיה אבל לעולם לא ממש אכפת. וחוזרים לתפקד רגיל. אבל אני לא חושבת שהשתניתי לסביבה שלי. רק זה גרם לי לחשוב המון... ובימים הראשונים אחרי שחזרתי היה לי קצת קשה לחזור לקצב החיים הרגיל.. אבל זה עבר וחזרתי... ולגבי לירון - אני לא מכירה אותו. לא ידועת איך זה ישפיע עליו. אבל כן המסע הזה עושה משהו... נראה לי שפשוט תדברי איתו שכהוא יחזור ואולי הוא יוכל לספר לך מה זה עשה ואם הוא מרגיש שונה אחריו... POOH

nikit1

New member
גם אני היתי...

ואני מאד מזדהה עם מה שפו כתבה כאן- היה לי מאד קשה להבין ששום דבר לא השתנה, שההעולם כמנהגו נוהג...חזרתי עם מטען רציני משם. בשבילי זו היתי חוויה די טראומטית, חשבתי המון במשלחת והרבה זמן אחריה אבל עם הזמן הצלחתי להכניס הכל לפרופורציות ולהבין שזה חלק מהעבר, חלק מזעזע ,מחריד ובלתי נתפס אבל שייך לעבר. היתי בת 17 כשנסעתי לפולין ואני מאמינה שאם היתי נוסעת היום היתי מגיבה אחרת. לאדם בוגר יותר יותר קל לשתף ולעשות הפרדה בין העולם לבין החוויות של המסע, אני מאמינה שאם תדברי עם לירון הוא יוכל לשתף אותך והדבר יקל על שניכם.

אביבית1

New member
גם אני הייתי

אני מזדהה עם מה שפו ופולה כתבו, הייתי בכיתה י"א, ילדה בת 16 וחצי וחזרתי עם מטען רגשי די כבד, חזרתי מאוד כועסת על כל העולם ואשתו, ולקח לי די הרבה זמן לחזור ל"עצמי". וגם אני מאמינה שאם תדברי עם לירון הדבר יקל על שניכם.

למעלה