יש פה מישהי שעברה ניתוח בריאטרי?

fialka3

New member
לא עברתי אבל בגלל סוג העבודה שלי פוגשת הרבה שעברו

לא הייתי ממליצה על הניתוח במידה ואפשר להימנע
חוץ מזה, חשוב לדעת, שאם את מתכוונת להיכנס להריון אחרי ניתוח ממש לא מומלץ בשנה ראשונה אחרי, כי הניתוח גורם בשנה ראשונה אחרי לירידה משמעותית במשקל ומצב קטבולי שלא טוב בהריון

fialka3

New member
אז אם יש לך שאלות תשאלי

אולי אני אוכל לענות מנסיון שלי עם אנשים אחרים

פנגושית

New member
אחותי עברה ניתוח שרוול לפני קצת פחות משבועיים

היא אומרת שטוב שלא ידעה מה משמעות הדיאטה שאחרי (כמה ימים של רק נוזלים ועוד כמה ימים טובים של רק חלב ויוגורט ). היא התחילה את האוכל המרוסק כמה ימים לפני המלצת הדיאטנית כי לא עמדה בכך. חלשה מאוד וצריך לקחת בחשבון שמדובר על בין ארבעה שבועות לשישה שבועות של החלמה .
אם יש לך שאלות יותר קונקרטיות תשאלי בפרטי ואנסה לענות לך ואולי אחותי תסכים לדבר איתך. לא מבטיחה.

אני לא מכירה אותך ואת מצבך, אבל ניתוח נראה לי המצב הכי

קיצוני שאפשר. תרשי לי להמליץ לך על משהו אחרון שאת יכולה לנסות לפני כן. עשיתי עכשיו שינוי תזונה ענקי בחיים שלי, והתוצאה נהדרת. למדתי בקורס של סיון אופירי. זו לא פרסומת, ואין לי אחוזים מזה, רק את השמחה, והרצון הקצת מיסיונרי, שעוד נשים ייהנו מזה. תיכנסי באינטרנט או בפייסבוק לשם שלה, יש שם ראיון איתה וסרטונים על נשים שהיו בקבוצה. התחלתי את זה אחרי שמישהי בצוות שלי ירדה במשך שנה המון, וראיתי את זה ממש מול עיני. התלבטתי שנה, הייתי ספקנית, ואז החלטתי לנסות. אני מאוד מרוצה מנשירת הקילוגרמים, מרגישה נהדר, זה לא קשה בכלל, ובעיקר כל ההתייחסות לאוכל השתנתה. אני יודעת מה זה להרגיש חוסר אונים מול האוכל. מה יש לך להפסיד? תיכנסי תסתכלי. תמיד תישאר לך האופציה של ניתוח, אם מאוד תרצי.

דידו34

New member
מצטרפת להמלצה

התחלתי את הסדנה של סיון בתחילת ספטמבר והתוצאות מדברות בעד עצמן. הקג יורדים בקלות ובכיף. באמת, חוץ מניתוח עשיתי כל דיאטה אפשרית אבל אצל סיון זה אחרת...זה מעבר לליספור קלוריות או נקודות.
אני מאושרת על שהצטרפתי והתמסרתי. אין מילים!!

תודה

יחידה2

New member
מתעניינת גם בניתוח

ירדתי בשומרי משקל מלא,העליתי הכל בחזרה ואני סובלת מאוד

yifatall

New member
כמנהלת ומדריכת קבוצות הרזיה וכושר

בעבר. את יכולה להתייעץ איתי בשמחה (ללא עלות)

למעלה