יש פה מעריצים של הסמית´ס?

סיביל

New member
יש פה מעריצים של הסמית´ס?

או מישהו שהיה מעריץ של הסמית´ס ומוכר היום תקליטים\ספרים\פוסטרים\פאנזינים\בוטלגים\וידיואים של הלהקה?

Lard

New member
כמובן הסמיתס היו פסקול כמעט של כול

נער מתבגר שאהב מוסיקה אלטרנטיבית , וגם עכשיו . אני מבין שאת אספנית סמיתס
יש לי איזה 10 7" שלהם שבזמנו הביאו לאוזן אבל אני לא מוכר ...חוץ מהתקליטים שלהם . אבל חפשי ברשת אניי בטוח שתמצאי המון

turrican

New member
הסמיתס´

אחת הלהקות הגדולות של הפופ המודרני
. אין כמו מורייסי בשיר "Everday in like sunday" "girlfreind in a coma" , "Suicide" "panic" ועוד הרבה טובים אחרים. הסמית´ס - המופלאים ממנצ´סטר בהנהגת מורייסי והגיטריסט המעולה ג´וני מאר יצרו מוסיקה ייחודית נפלאה , עם מלודיות מצויינות, קליטות שהפכו להמנונים של ממש בבריטניה של שנות ה-80 . קשה לאפיין את הסמיטס´ שכן היתה להם מוסיקה מגוונת אבל רק אחרי שנים רבות "התוודעתי" ללהקה , שהיא מעין תבשיל של פופ משובח, קול נפלא , גיטרות משובחות ומוסיקה שחודרת לעצמות וממיסה את לב .

סיביל

New member
תודה, אני מכירה את הלהקה..

אתה לא צריך לספר לי עליה.. אגב, אין להם שיר שנקרא Suicide, אני חושבת שהתבלבלת... ולזה שכתב מקודם, את ה7" יש לי גם (את אלה של מוריסי, לא של הסמית´ס) אבל אני מחפשת יותר תקליטים של מוריסי, או דברים כמו קלטות וידאו או בוטלגים שאפשר גם להעתיק... מצאתי כמה מקומות שמוכרים בהם את vauxhall and i ואת your arsenal שאני מחפשת, אבל הם עולים איזה 20 דולר לא כולל משלוח... אני פשוט יודעת שיש הרבה אנשים שאהבו את הסמית´ס ולא כל כך אוהבים את התקליטי סולו של מוריסי, ומן הסתם גם היו מוכנים למכור אותם. :)

turrican

New member
לסיביל

נכון , התכוונתי לשיר : "Suedehead" ולא suicide (מאיפה זה בא לי??) בכל מקרה אין כמו הסמיתס´, לדעתי הלהקה הכי פחות מוערכת בישראל בשנות ה-80 , עם יד על הלב כמה כבר השמיעו אותם בארץ אז?? ממש בקושי..רק כמה להיטים בודדים שבקושי הבליחו..וחבל כי יש להם המון להיטים גדולים , למי שמחשיב את עצמו חובב אייטיז וללא אוסף של הסמיתס´ זה חמור ביותר. לתשומת ליבכם

סיביל

New member
חח אבל גם זה לא P:

זה שיר סולו של מוריסי, לא שיר של הסמית´ס, אבל אני אסלח הפעם. P: בכל מקרה, לצערי אני צעירה מכדי לדעת עד כמה הם היו פופולריים בשנות השמונים, אבל לתומי חשבתי דווקא שהם היו די פופולריים, מכיוון ואני מכירה המון אנשים שהיו בשנות השמונים בנעוריהם ואהבו את הלהקה, מכיוון שיצאו הדפסות ישראליות של תקליטים שלהם, ומכיוון שאני יודעת שמכרו סוויטשירטים עם תמונה של מוריסי בשוק באיזה 5 שקל בזמנו.. P: אבל מצד שני, אולי זה סתם קטע שהיום כשנזכרים בו אחורה זה נראה ככה, אבל האמת הייתה קצת יותר עגומה...

חוץ מ - how soon is now שאני לא

מצליח להוציא מהראש כבר יותר מדי זמן...
זה כבר מעבר לסתם משהו שמתנגן לך עד השיר הבא. זה פשוט יושב שם. המילים בעיקר. פה מותר לפרסם מילים מתוך שירים? כי לא בכל פורום מותר.

למעלה