יש פה מעריצים של לינקין פארק?

TheXK

New member
יש פה שלושה מעריצים

אתה (נראה לי) צ´סטר (הסוצ´וק) ואלכס (הלוך [חבר שלי])

z O e i

New member
גם אני../images/Emo70.gif

וסליחה. אני יודעת שזה לא פורום ל"פ אבל זה מציק לראות כל הזמן שיורדים עליהם. מעכשיו שום מילה נוספת על ל"פ... סולח, נכון? (ד"א, זוכר אותי? הייתי פה ממש כשהפורום נפתח ואז אממ... נעלמתי לי...)

TheXK

New member
חהחהחה

צ´סטר.. אלכס תירגם לך ברוסית מה זה "סוצ´וק" יש מיקרים שזה "ענף" ויש מיכרים שזה "זונה ממין זכר" אז תבחר מה אתה רוצה להיות... ואלכס... ימסריח.. אני אחטיף לך עוד בוקס בלסט... יוווווווו... אלכס... תזהר לך!! אתה רק סורט את הקופסא של הדיסק.. אני משפד אותך!!!! מובן!!! ואל תיתן לחברים ש´ך ת´דיסק (טוב שהוא כבר נסע ואני מדבר לאוויר)

the linkin park

New member
אל תתעצבן אבל......

בערב רצינו לעשות משיבה וחבר שלי הביא רמקולים ושמנו את הדיסק שלך ועשינו מסיבה גדולה עיצבנו את המורות וכל התלמידים עשו כיף חיים!!!

TheXK

New member
הלך עליך!!

אמרתי לך לא לתת לאף אחד ת´דיסק!! יבן זונה!! אתה מת!! מ-ת!! כמו שמרלין מנסון היה אומר "you are dead" וכמו שלינקין פארק היו אומרים.... אממ.. הם לא יודעים להגיד דברים כאלה.. סורי.. בריטנים ספירסים לא למדו לקלל

™chester

New member
וואי ירדת על לינקין פארק עכשיו חזק

הם לא יודעים להגיד דברים כאלה... אתה יודע מה מצחיק אותי? שאתה שומע בדיוק אותה מוזיקה אבל אתה עדיין מזיין תשכל

TheXK

New member
חבר´ה..

אלכס פה יושב לידי (LENKIN PARK) והוא רוצה לעשות פורום לינקין סאקס (פארק) אז תעזרו לו להקים פורום כזה כי הוא לא יודע איך..

SuperBeast

New member
אלכס ואסף..

פעם כבר היה פורומים לינקין פארק והוא נסגר ! אז רדו מהרעיון...

SuperBeast

New member
אההה ו...

אני לא בטוח שיתנו לנהל פורום למישהו שלא יודע איך לכתוב את השם של הלהקה נכון...P=

TheXK

New member
חהחהחהחהחה (מאסף)

שתוק כבר גם אתה!! י... (מאלכס) סתםם.... פשוט אלכס מתעצבן עליך.. אבל הוא לא אמר לך לשתוק

SuperBeast

New member
אני אמרתי דברים נכונים ואתה יכול ..

לשאול את כולם ! תרגיע את חבר שלך מהר !

למעלה