יש פה מקום גם לאבות?

יש פה מקום גם לאבות?

שלום לכולם, או למעשה צריך להגיד לכולן. אני עוקב אחרי הפורום מרחוק כבר שלושה חודשים, מאז שעמית נולדה (ב- 1.1) נעזרתי בכן די הרבה בעיקר בלראות שאנחנו לא לבד במערכה של "להיות הורים" ובעצם לכולם יש אותן בעיות כמונו, אז זהו החלטתי לקפוץ למים, להגיד שלום ולהציג את עצמי, ירון אבא של עמית המקסימה. וכבר שלושה חודשים שאני מתכנן לקנות סורק וכשזה יקרה סוףסוף אני גם ישוויץ בתמונות של הנסיכה הקטנה שלי. מקווה שבאמת יש פה מקום גם לאבות.

קפץ לי...הנה ההמשך

ל-
נו הקט ברוך הבא

jole

New member
ברוך הבא../images/Emo104.gif

בהחלט יש מקום לעוד טוסטסטרון בפורום ואני בטוחה שבקרוב מאד האבות שכאן יברכו אותך בחום.

אמיר.

New member
ברוך הבא !!!! ../images/Emo104.gif

בא ותעזור לי להוכיח שגם גברים יודעים להיות ´אמא´ טובה
...

ברוך הבא../images/Emo24.gif

סופסוף יש לי ירון גם בבית וגם בבית הוירטואלי. (בעלי, המגוייס, הוא גם ירון) בקיצור- ברוך הבא.

ברוך הבא!

גם אבא של שיר משתתף בפורום אבל עכשיו הוא במילואים אז הוא לא יכול לברך אותך. מחכים לתמונות של הנסיכה. חנה

טליה36

New member
ברוך בואך בצל קורתנו../images/Emo24.gif

אולי גם אבא גדי יסכים להצטרף כשיראה עוד כמה אבות. שוב ברוך בואך ותמיד נשמח לקרוא את דעותיו ותחושותיו של הצד השני. טליה

../images/Emo104.gif כל תוספת גברית - מבורכת!

דבר ראשון-
להולדת עמית. ברואך בואך לפורום הנפלא הזה. אשמח לקרוא את הודעותיך ותגובותיך (שיוו, יש לי דה-זאוו מורתי עכשיו...). סיגל של שגיא בן ה-1/2 שנה.

ברוך הבא אבא!

דווקא נחמד שמתרבים לנו האבות בפורום... בעלי עדיין בקטע של לרדת עלי שהתמכרתי לפורום (מה עם איזה מפגש?) אני בטוחה שתהנה פה מאוד, ותמצא אוזן קשבת (וכותבת) לכל שאלותיך. אמא של תומר, בן שנה (סיגל, גנבתי לך את הרעיון)

Amit mom

New member
ירון נעים להכיר גם לבעלי קוראים ירון

ולילדה המקסימה שלנו קוראים עמית (נולדה 12/4/00)

רותי ע

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לא סתם השם של הפורום הוא "להיות הורים" ולא "להיות אימהות"
ואם תרצה אוסיף את עמית לרשימת ימי ההולדת של ילדי הפורום במאמרים...

למעלה