יש פה מקום גם לתעופה זעירה ? [1]

ארזS

New member
יש פה מקום גם לתעופה זעירה ? [1]

כי אם כן [ובעצם למה לא ?
) אז הנה 2 תמונות של כלי תעופה זעירים בשעת נחיתה...

ארזS

New member
-3- [וזאת תעופה קצת יותר כבדה]

טס לאורך קו החוף בת''א בדרך לשדה דב.

eagle701

New member
אלרום חברה מוזרה...

הCCF שלהם נראה יפה מבחוץ אבל מתפרק מבפנים משמש בטיסת הקו השבועית לעין יהב משדה דב הCCD שלהם נראה מגעיל מבחוץ אבל שלם ובריא מבפנים אני אומר פשוט תנו לאורי 5 שקל ושישטוף גם את הD ולא את הF ואז הצי יהיה סבבה!!!

ארזS

New member
צ'מע נשר צעיר ../images/Emo13.gif

זה שאתה טסת בכל המטוסים שלהם ואני עדיין לא, זה כבר נון גדול של משפ' פורת, לא ? [לא שהם חייבים לי משהו. בכלל לא, אבל בכל אופן...
]

eagle701

New member
חחחח לא לא טסתי בכל המטוסים

אורי לא נותן לי לעלות על הF:) טסתי רק על הD:)

יפתח 15

New member
מעניין...

גם אני טסתי רק על הD...מעניין מה המשפחה הזאת מסתירה בF...נצטרך פעם לחטוף את אורי לשים אותו בחדר חשוך עם מנורה אחת באמצע ולא לעזוב אותו עד שהוא מספר לנו מה הוא מחביא שם... או פשוט לקנות כרטיס קו לעין יהב, אבל מה יש לנו לחפש שם..?

יפתח 15

New member
כן....כל מה שצריך זה

איך להגיע, איפה לישון, איפה לאכול, איך לחזור וכסף...ובאותו זמן לעשות שיעורים במוסיקה, להתאמן, חזרות, הקלטות והכל תוך כדי עין יהב.. :p

מה מסתירים ב 4XCCF

חברת אלרום זכתה במכרז של רשות שדות התעופה לכיול כל מכשירי הרדיו לנחיתה(ILS,DME,NDB )של הרשות בארץ.לעניות דעתי המטוס פשוט מלא מכשירי כיול, ולכן משמש פחות לתובלה.

eagle701

New member
ההפך CCF משמש לטיסת קו לעין יהב

הCCD משמש לכיולים המכשיר כיול ILS VOR וכ'ו נשלף מחוץ למטוס בקלות ולא תמיד נמצא בו בכל הפעמים שטסתי בCCD רק פעם אחת המכשיר כיול היה שם מוזר:\ יפתח רעיון תותחי מה שאמרת אני ביום ראשון ינסה לבצעו כרגע בלי עזרתך אם יכשל אני יקרא לך לעזרה!

תקשיבו כל הבדרנים...

עם הCCD מבצעים את כל הכיולים, ולכן נמצאת בו הקונסולה(המכשיר שאיתו מכוונים את הILS,VOR,TAKAN,DME וכו') הקונוסלוה אמנם נשלפםת אבל בטח לא בקלות. PIPER CHIEFTAIN הינו מטוס משנת 1970 ומן בסתם שלא יראה כמו ATR שנולד לפני שנה. עם זאת..המטוסים מתוחזקים כראוי. עוז לא טס בCF לטענתו, ולכן איך יודע מה מצבו מבפנים..והכי מעניין אותי איך ראה את הקונסלוה בCF שאין לה שם חיבורים.. ומן הסתם אלו שיכלו להתלוות יכלו להתלוות בכיול ולא בטיסת קו.

DannyJJ

New member
wow אחלה תמונות ארז!

פשוט יפיפיות התמונות האלה! ואחרי כמה ימים במילואים טוב לחזור ולראות כאלה תמונות יפות.

למעלה