יש פה משהו שאוסף בולים?

tootbanana

New member
יש פה משהו שאוסף בולים?

יש פה מישהו שיש לו לפחות אלבום בולים שלם והוא אספן בולים? אם כן, שיצור איתי קשר דרך האי-מייל: [email protected] תודה מראש!

tootbanana

New member
איזה באסה, המחשב שלי לא קולט צ´אטים

מבאס, לא? אני לא יכולה להיכנס לצ´אטים!

tootbanana

New member
או-קיי ../images/Emo13.gif

שמע, אם כבר מדברים, מתי התחלת לאסוף בולים? ומאיזה מדינות יש לך כבר בולים? וכמה אלבומים יש לך? פשוט מעניין אותי!

dors

New member
בולים

יש לי מהרבה מדינות... אני כבר לא זוכר התחלתי לאסוף בולים לפני כמה שנים כסבא שלי הביא לי 7 בולים מאוסטרליה, יש לי 2 אלבומים 1 מהם זה בולים של ספורט בעיקר מהאולימפיאדות, יש לי מעפה עי כ-350 בולים......

tootbanana

New member
אם...

אני אגיד לך בדיוק מאיזה ארצות יש לי בולים: הולנד, שויצריה, הודו, מדינות ערב, ישראל, בלגיה וניו-זילנד. בסך-הכל יש לי בולים משבע מדינות שונות. זה נחמד!

tootbanana

New member
וואו, קראתי כמה בולים יש לך! יפה!

בדיוק עכשיו קראתי כמה בולים יש לך. שני אלבומים וצריך לקנות עוד אלבום, נחמד, לי בינתיים יחסית מעט, אבל אל תדאג, עוד מעט יהיו לי יותר. כנראה שאני הולכת לקנות אלבום בולים חדש. רק יש לי שאלה: איפהקונים אלבומי בולים? איפה יש חניות שמוכרות אלבומי-בולים באיזור שפלה, חדרה או אשדוד. אם ת´יודע, תשאיר לי הודעה, תודה!

dors

New member
מהדואר קונים אלבומים...

אילו בולים לך יש? את מעוניינת בבולים מסוגים שונים?

tootbanana

New member
יש לי הרבה בולים, וכן!

יש לי בולים ממדינות שונות ולא כל כך עכשויים. יש לי בולים מלפני 20, 30 שנה, משהו כזה. יש לי הרבה בולים יפים במיוחד! ממש מדליקים! יש לי בול שעולה אגורה אחת בודדה! וכן, יש לי כל מיני סוגי בולים. רציתי לסדר את הבולים לפי הסוג שלהם, אבל אבא שלי, שנתן לי את אלבומי הראשון, סידר את הבולים לפי המדינות, אז אני שומרת ככה על האוסף!

tootbanana

New member
איזה עיצבון!

בזמן הזה כבר לא שולחים מכתבים עם בולים, ואם כבר שולחים, אז זה הבול הכי נפוץ במדינה-הבול הזה עם הפרח. נכון שזה מעצבן?

dors

New member
אכן אכן

את לא יכולה להתקין אייסיקיו רק כדי שנדבר?

tootbanana

New member
אני לא כל כך בקיאה בדבר הזה

(כל היום אני רק על האתרים שאני בונה...) אם אתה יכול לעזור לי, זה יהיה נחמד

tootbanana

New member
יללה, ביי

אני צריכהללכת, מצטערת. מחר רני אמשיך לכתוב כל מיני שטיות, אני לפחות אנסה. בדרך למיטה אני אספור את הבולים. אבל רק דבר אחד: אין המוווון בולים. יש אלבום אחד צפוף ביותר ועוד כמה בולים שלא באלבום. ובל זאת אני אספנית!
יללה, ביי ביי!

tootbanana

New member
ו... חכה רגע!../images/Emo2.gif

מחר בשעה... שמונה (בלילה) תהיה פה? אם כן, אני אכנס ויבלב לך ת´מוח (סתם... אני אדבר איתך על הבולים שבאוסף שלי...)

tootbanana

New member
מה זה?!

מה, בעולם אין יותר אספני בולים? איזה עיצבון! ראיתי רק ילד אחד שאוסף בולים!

למעלה