יש פה מתנדבים לקורס צילום ?

סנטה

New member
יש פה מתנדבים לקורס צילום ?

אני יודע שזה קורס שבדרך כלל מתנדבים אליו המון אני כרעב בקורס צילום אוויר בחיל אוויר - 57 יש כמה מתנדבים שם כל הכבוד לכם ! לצלמים לעתיד - הולך להיות לכם קורס בן זונה :) אגב אני לא מתנדב :)

יש כאן כמה צלמים...

אכן זה אחד המקצועות המבוקשים ע"י מתנדבים היות והוא בד"כ לא דורש מיומנויות פיזיות, והוא מהנה לכל הדעות
.

מעיין©

New member
אני צלמת../images/Emo13.gif

אבל לא יצאתי לקורס, ואני גם לא מתכננת את זה בזמן הקרוב.

../images/Emo3.gif גם אני מצלם בתור תחביב...

אבל אין לי פאפירוס למימון התחביב הזה
. אני משתמש בפוג'י פיינפיקס 5500 שנרכשה מלוא החופן ב5 משכורות צבאיות. לא יכול להרשות לעצמי בשלב הזה בחיים את הרפלקס המיוחלת
.

hlvo

New member
גם אני רציתי ../images/Emo132.gif

בתחילת הדרך (עוד כשהייתי פרופיל 64) ניסיתי להיכנס לדובר צה"ל כצלם... אבל לא הקדשתי לזה מספיק זמן ובסוף ויתרתי על זה. אני מצלם בCanon EOS 10D (דיגיטלית). וכמו שדורון גילה איכשהו, יש לי גלרייה, פה - http://www.holev.com

NiR AbR

New member
זה אתה חולב עיזים? :)

אני מכיר אותך מפרש ונראה לי שיש לי אותך באייסיקיו :)

hlvo

New member
כן ../images/Emo9.gif

מה הכינוי שלך בפרש? נראה לי שאני זוכר שהטרדתי אותך פעם באייסיקיו לגביי איזשהו מפגש. עדיין לא הבנתי איך דורון עשה את הקישור בין hlvo לחולב עיזים
.

NiR AbR

New member
אותו ניק בפרש :)

וכן, יש לי אותך באייסיקיו. מה, אז גם אתה היית בגיוס בחמישי? :) נחמד...

Dizen

New member
אני חושבת שהוא הבין את זה

מהכתובת שנתת בהודעה הקודמת (משהו כמו www.holev.com, לא סגורה על זה) ולא מהניק
אבל דורון לא פה לאשר את זה

גם אני בדרך להיות צלם

סטילס, וידאו וגם עריכה וגם ניהול צוותי הפקה של סרטי תדריכים בקיצור, ראש יחידת הסרטה של אחת מחטיבות צנחנים:) אבל... שום קורס אני לא עובר הם רק מעבירים לי קורס זריז לאדוב פרימייר. מה שכן, אני הולך להסביר להם שסרטים עשויים טוב ומקצועיים אפשר לעשות גם עם WINDOWS MOVIE MAKER בצורה הרבה יותר קלה ונוחה.

למעלה