יש פה מתנדב שעשה קק"צ בבה"ד 1 ואז קמ"נים?

kamuti

New member
יש פה מתנדב שעשה קק"צ בבה"ד 1 ואז קמ"נים?

בבה"ד 1 כ"מ 3 ובא לו לדבר על זה? ואח"כ השלמה חילית של קמ"נים איך זה הולך, אם זה קשה מבחינה פיזית ועוד ועוד... תודה.

hillator

New member
כ"מ 3

ממה שידוע לי פטור מבר אור.. פטור משבוע שטח. ונראה לי אצל מתנדבים הרופא שם מחליט מה הוא בידיוק עושה בשמירות ותורניות וכ'ו.

kamuti

New member
אבל מה עם מדסים ושאר ירקות

כל מיני ריצות וטרטורים שבתור מתנדב זה לא משהו שאני לא יכול לעשות אבל זה כן משהו שקשה לי לעשות... ממה שהבנתי הקורס קצינים הוא כלום יחסית להשלמה מבחינה פיזית ולא נראה לי שבהכנה יש דבר כזה פטור מריצות או כ"מ...

hillator

New member
אם אסור לך לרוץ כמתנדב

אתה לא תרוץ בשום מקום בצבא. אף אחד לא יקח את הסיכון שמתנדב ירוץ יקרה לו משהו ומשרד הביטחון ישלם לו פיצוים כל החיים. מישהו במשרד שלי יש לו איזה בעיה בעיין ויש לו פרופיל 45 .. הוא אשכרה התחנן שיתנו לו לרוץ בקורס קצינים ולא הרשו לו. באופן כללי בצה"ל מאוד דואגים למתנדבים וממש לא רוצים לקחת סיכונים מיותרים.

kamuti

New member
אז זהו שלא נראה לי שיש איזשהו איסור

מפורש שמונע ממתנדב לרוץ... ושוב, ממה שהבנתי בהשלמה החייל כבר לא נחשב כמתנדב ואז אני מניח שגם הפטורים נעלמים להם...(?)

hillator

New member
פטור של מתנדב אי אפשר לקחת

ולכן הוא לא נעלם הסמכות היחידה שיכולה לבטל אותו זה רופא תא מתנדבים והוא לא עושה זאת. וכן יש איסור לרוץ. כל מי שכ"מ לא רץ בפקודה. יאני אם מישהו כ"מ 1 והוא מחליט שבא לו לרוץ יכולים לעמיד אותו למשפט על זה.

למעלה