יש פה עובדים סוציאלים? אז עזרה בבקש

no nicks

New member
יש פה עובדים סוציאלים? אז עזרה בבקש

אני שיר מתוך סרט אחד שהראו לנו בבית ספר. למורה שלי יש את הסרט הזה אבל הקרדיטים בסוף קטועים. היא אמרה לי שלהרבה עובדים סוציאלים יש את הסרט הזה כי הוא מתאר את החברה או מששהו כזה.. בקיצור, לסרט קוראים "מה שאיש לא סיפר" (no one would tell) יש שם שיר ממש בהתחלה (כשהם במכונית) וגם לקראת הסוף כשמראים את אותו הקטע. מי שראה יודע למה אני מתכוונת.. בכל מקרה, מישהו יכול לעזור לי ולראות את הקרדיטים ולהגיד מה שם השיר? אני יודעת שזה נשמע אובססיבי וכיאלו אני אשרה צריכה עזרה או משהו.. אבל אני חיפשתי בכל מקום אפשרי. בבקשה?

לא מכירה את הסרט

אבל נסה/י להפנות את השאלה לפורום סרטים הקישור למטה את/ה יכול/ה לחפש גם בקאזה, אבל יהיה לך הרבה יותר קל אם תדע/י איך קוראים לשיר

no nicks

New member
שאלתי בפורום סרטים, אף אחד לא ענה

לי ולא מצאתי את זה בשום מקום אחר..

נסי גם בפורום זיהוי שירים

אם את זוכרת גם כמה מילים מהשיר, את יכולה לחפש בגוגל: תכניסי את שם הסרט ואת המילים שאת זוכרת מהשיר, ואולי תמצאי.

no nicks

New member
ניסיתי בפורום זיהוי שירים :(

וגם ניסיתי לחפש לפי כמה שורות.. כלום

אגי פז

New member
האם זה שיר ידוע?

אם זה שיר מוכר כדאי להעתיק גם לכאן את השורות שזכרת. יכול להיות שמישהו יזהה אותן ואת שם השיר.

no nicks

New member
לגמרי לא ידוע לצערי

אבל כמה שורות בכל זאת.. (אגב, זה מין רוק כזה..) too many times i have seen you crying. look me in the eyes and say this never happend. .. nobody nows the trouble ive seen and if they did where the hell have they been? somebody please must hold me down..

למעלה