יש פה עוד בנות המוגדרות כ"לא מוסבר"

מצב
הנושא נעול.

יפעת32

New member

לסיבת אי הופעת הריון? כבר שנה וחצי אנחנו מנסים. יש לי ילד בן 4.5 מהריון ספונטני (תוך 4 חודשים נקלטתי). עשינו את כל הבדיקות-זרע, ביוץ, צילום רחם - הכל מצויין!!!אבל שום דבר טוב לא קורה... בשבוע הקרוב אני צריכה להתחיל עם הזרעה והשבחה. זה פשוט מ-ת-ס-כ-ל!!!!!!!!!!

מתסכל, כן, אבל לא יודעת מה עדיף...

לסיבת אי הופעת הריון? כבר שנה וחצי אנחנו מנסים. יש לי ילד בן 4.5 מהריון ספונטני (תוך 4 חודשים נקלטתי). עשינו את כל הבדיקות-זרע, ביוץ, צילום רחם - הכל מצויין!!!אבל שום דבר טוב לא קורה... בשבוע הקרוב אני צריכה להתחיל עם הזרעה והשבחה. זה פשוט מ-ת-ס-כ-ל!!!!!!!!!!
מתסכל, כן, אבל לא יודעת מה עדיף...
אם הייתי יודעת שיש סיכוי שאולי אולי, אכנס להריון טבעי (אפילו בין הטיפולים) או המצב שלי היום, שאני יודעת שיש בעיה מוגדרת מאד וחמורה מספיק בשביל לדעת שאין לי שום סיכוי להכנס להריון טבעי (לפחות לא מבעלי
) בכל מקרה יפעת, אני מחזקת את ידייך, ומאחלת לך הפתעה נעימה, אם זה בטיפולים או טבעי. אגב לפעמים כשמגיעים להפריה (אני מקווה שלא במקרה שלכם) הבלתי מוסבר נעשה מוסבר בהחלט. רחל

ברוכה המצטרפת אלינו, יפעת

והלוואי שזה יהיה לזמן קצר מאוד. אני דווקא מבינה למה זה מבאס להיות בקטגוריה של ה"בלתי מוסברים". לא יודעים מהיכן להתחיל, מאיפה לתקוף, למה זה לעזאזל לא הולך????????????? לפעמים כשיודעים בדיוק מהי הבעיה ומה ניתן (או לא ניתן) לעשות, יש לפחות תמונה ברורה (יותר או פחות) של הסיכויים ודרכי פעולה אפשריים . אבל אני גם מסכימה עם רחל, שהיתרון המשמעותי בלהיות "בלתי מוסברים" הוא שאכן יש תמיד תקווה שאולי אולי אולי, אם לא הפעם הזו אז בפעם הבאה, זה בכל זאת יצליח טבעי. האם ההזרעה מלווה במתן תרופות או הורמונים? אם כן, אני מקווה שזה כולל לפחות מעקב אולטרסאונד. האם אתם מטופלים על ידי רופא מומחה לפוריות או אצל "סתם" גינקולוג? כן, זה מתסכל, אבל אני מקווה שבעוד כמה שבועות, כשתקבלי תוצאה חיובית, התסכול הזה יתחלף באושר גדול! שיהיה בהצלחה!!!!!

יפעת32

New member
תודה. הפורום הוא פשוט הצלה.

והלוואי שזה יהיה לזמן קצר מאוד. אני דווקא מבינה למה זה מבאס להיות בקטגוריה של ה"בלתי מוסברים". לא יודעים מהיכן להתחיל, מאיפה לתקוף, למה זה לעזאזל לא הולך????????????? לפעמים כשיודעים בדיוק מהי הבעיה ומה ניתן (או לא ניתן) לעשות, יש לפחות תמונה ברורה (יותר או פחות) של הסיכויים ודרכי פעולה אפשריים . אבל אני גם מסכימה עם רחל, שהיתרון המשמעותי בלהיות "בלתי מוסברים" הוא שאכן יש תמיד תקווה שאולי אולי אולי, אם לא הפעם הזו אז בפעם הבאה, זה בכל זאת יצליח טבעי. האם ההזרעה מלווה במתן תרופות או הורמונים? אם כן, אני מקווה שזה כולל לפחות מעקב אולטרסאונד. האם אתם מטופלים על ידי רופא מומחה לפוריות או אצל "סתם" גינקולוג? כן, זה מתסכל, אבל אני מקווה שבעוד כמה שבועות, כשתקבלי תוצאה חיובית, התסכול הזה יתחלף באושר גדול! שיהיה בהצלחה!!!!!
תודה. הפורום הוא פשוט הצלה.
זה כל כך עוזר שיש עם מי לדבר. ולשאלתך, אנחנו מטופלים החל מהחודש אצל מומחה לפוריות. הוא נתן לי איקקלומין (2 ביום) ואסטרופם (1 ליום). היום גם עשיתי אולטרסאונד-והתוצאות לא נראות לי משהו...רירית 4 מ"מ וזקיק מוביל 15 מ"מ.(פעם ראשונה שיש לי זקיק כזה קטן עם רירית דקה). האחות אמרה שזה עדיין מוקדם ושאעשה שוב את הבדיקות בעוד יומיים. מקווה לבשורות טובות לכולנו!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה