יש פה עוד מישהו שאובססיבי על ספרי ברנדון סנדרסון?

יש פה עוד מישהו שאובססיבי על ספרי ברנדון סנדרסון?

התחלתי עם Elantris והתמכרתי.
המשכתי עם ארבעת ספרי Mistborn.
א"כ Warbareaker.
ואז את שתי ספרי Stormlight Archives. את השני סיימתי ממש לא מזמן.
Steelheart כבר בהזמנה, ומיד אחריו אעבור לFirefight.
ולבסוף אקנח בRithmatist ובEmperor's Soul.
וכמובן אחכה בשקיקה לכל הספרים הבאים.

נ.ב. אה, וכמובן כבר קראתי גם את טרילוגיית הסיום של כישור הזמן שהוא כתב, לאחר שאת הספרים הקודמים סיימתי לפני שנים.

eyalg1972

New member
מה קרה לספר החמישי של Mistborn ?

הוא לא מופיע ברשימה, וגם השישי שייצא בינואר הקרוב...

היא אכן טרילוגיה, אבל אחת מ3

השנייה היא למעשה קוודרילוגיה, והספר הראשון בה, The Alloy of Law, יצא בנובמר 2011. הסדרה מתרחשת 300 שנים לאחר סיום הטרילוגיה הראשונה, בה העולם מזכיר קצת את המערב הפרוע. (אך אל דאגה- אני לא חובב מערבונים ומאוד נהניתי מהספר.)
&nbsp
הסדרה השלישית תתרחש כמה מאות או אלפי שנים אחרי הסדרה השנייה ותהייה למעשה space opera מד"ב.

eyalg1972

New member
לא בדיוק

אמורות להיות בעולם הערפילאים 3 טרילוגיות ראשיות. עם זאת- מאחר וייקח עוד לסנדרסון כנראה כמה שנים עד שיגיע לטרילוגיה השנייה (אם אני מבין נכון- אחרי שיסיים את החמישייה הראשונה של SLA), האו בינתיים יצר סדרה קטנה שמתחילה עם Alloy of law , ואף אחד עוד לא יודע מתי הוא יסיים אותה

בכל מקרה- הסדרה הזו אינה "הטרילוגיה השנייה" המתוכננת לערפילאים

avivs

New member
בתור אחד שהוא לא ממעריציו,

שמעתי כל כך הרבה דברים טובים על הסדרה החדשה שלו, כך שכנראה אקרא אותה מתישהו. הבעיה היא שזו סדרה של עשרה ספרים, ויצאו בינתיים רק עוד שניים. מעדיף לחכות עם זה קצת, כי לחכות זה מבאס.
&nbsp
&nbsp

שני הראשונים די סוגרים את רוב קווי העלילה

לטעמי באופן לא כל כך טוב שדי מוציא את החשק לקרוא את ההמשך, טוב לפחות זו עמדתי עד שהספר הבא ייצא ואז היא כנראה תשתנה.

avivs

New member
אז שווה לקרוא?

בהנחה שמסתכלים על זה כאל סדרה של שני ספרים...

מי שאוהב את הכתיבה המשיחיסטית של סנדרסון

יחוש סיפוק רב למקרא קו העלילה המרכזי של קאלאדין לאורך שני הספרים.

גם אני התאהבתי בו

זה התחיל כשקראתי את ההמשך שלו לכישור הזמן ווואלה לטעמי הוא טוב יותר מהמקור ואז התחלתי לקרוא אותו והוא ממש אבל ממש יודע לייצר עולם

את הסידרה החדשה (Stormlight Archive) עוד לא התחלתי כי אני מחכה שתיסתיים או לפחות שיהיה כבר מאסה קריטית

לא צריך להגזים, אבל כן, אני משתדל לקרוא את כל מה שיוצא תחת

ידיו. יחד עם זאת, לטעמי אלנטריס, האימפריה האחרונה ונשמת הקיסר הם הטובים ביותר שלו והיתרה ברמה נמוכה משמעותית, כך שקח בחשבון שאתה עשוי להתאכזב קצת.
&nbsp
חוץ מזה, בתור מכור אתה מחוייב גם לקרוא את סדרת אלקטרז...

למעלה