יש פה עוד מישהו....?
ר רויטל ולירון New member 23/10/02 #3 יש לי עוד ימבה עבודה ...אבל אין לי חשק או כח לעשות משהו.....מה עושים?
ד דפי26 New member 23/10/02 #4 תעשי כמוני.... פול עבודה על השוחן וכול הזמן בפורומים....... כבר אין לי תירקוץ לבוסים ששואלים מה הספקתי
תעשי כמוני.... פול עבודה על השוחן וכול הזמן בפורומים....... כבר אין לי תירקוץ לבוסים ששואלים מה הספקתי
ר רויטל ולירון New member 23/10/02 #5 וב אצלי זה קצת שונה כי אין ממש בוס מעליי, סה"כ אני המחליטה כאן....אולי בגלל זה אני מרשה לעצמי להיות כאן ולא בעבודה.....
וב אצלי זה קצת שונה כי אין ממש בוס מעליי, סה"כ אני המחליטה כאן....אולי בגלל זה אני מרשה לעצמי להיות כאן ולא בעבודה.....
א אוסנת123 New member 23/10/02 #6 עוד פה אבל בדיוק הולכת החלטתי שהיום אני הולכת הביתה בשעה סבירה (לפני 21:00...) והנה אני הולכת!!! ערב נעים לכולן!!!!!!!
עוד פה אבל בדיוק הולכת החלטתי שהיום אני הולכת הביתה בשעה סבירה (לפני 21:00...) והנה אני הולכת!!! ערב נעים לכולן!!!!!!!
נ נועה וגיא New member 23/10/02 #9 אני הולכת הביתה עכשיו היו לי 3 ימים מטורפית של הכנת גרפים, טבלאות ושאר ערמות נתונים. עכשיו שלחתי את המייל האחרון. לילה טוב לכן!
אני הולכת הביתה עכשיו היו לי 3 ימים מטורפית של הכנת גרפים, טבלאות ושאר ערמות נתונים. עכשיו שלחתי את המייל האחרון. לילה טוב לכן!