יש פה עוד מישו שלא הלך לבצפר??או

bnzaky

New member
יש פה עוד מישו שלא הלך לבצפר??או

שזה רק אני שחולה היום(איזה באסהה דווקא אני חולה שיש לנו טיול שנתי ולא בזמן הלימודים....בעעעע איזה מזל מעפן.................)

lover boy6

New member
אני גם לא הלכתי היום לבצפר

היום החלטתי שבא לי חופש לנוח בבית וגם אני עוד צריך ללמוד לתאוריה בדיוק עוד שבוע תאוריה...

eynav br

New member
אני פה

יש לנו חופששששששששש אתמול היה מסיבת סיום והיום בלי שום קשר יש חופש בכל ברזיל
אחר"כ יש עוד איזה מסיבונת...על האש או משהו...ניראה אם אני אלך..

eynav br

New member
יש כיף ויש לא...

שנה וחצי לא להוציא מילה, זה לא כיף.. אבל עכשיו התחלתי לדבר ואני מתחילה להנות...רק שלא נישאר לי כבר הרבה זמן... אני פה עד אפריל...וחוזרת לפה רק דצמבר 2007 או יותר נכון להגיד ינואר 2008.. וחברה שלי חוזרת לצרפת להורים שלה, היא גרה פה עם סבתא שלה.. מה אני יעשה בלעדיה??

lover boy6

New member
אמממ נכון לא חשבתי על זה

אבל בכל זאת אני מעדיף את ברזיל על ישראל ופורטוגזית זה שפה קלה(במיוחד אחרי שיודעים ספרדית)

eynav br

New member
למה, מה כל כך רע בישראל??

אני אוהבת עכשיו מאוד את ברזיל אבל לא הייתי רוצה לחיות פה את החיים שלי... מסחינת כמה דברים שאולי בערים הגדולות יותר שונה

lover boy6

New member
אני לא אוהב את israhell

מהרבה סיבות אני לא אוהב לפתוח את הנושא הזה כי בדרך כלל הוא מוביל למריבות ... אני מת כבר להיות בן 21 אחרי צבא ואז לעובר לגור באנגליה!! (יש לי אזרחות אנגלית)

bnzaky

New member
נוו דבר!!תן תסיבות שלך...מעניין

אותי לדעת למה יהודי ירצה לעבור למדינה מפוצצת בערבים ובאנטישמים....... רציני תתחיל דיון על זה....אולי אני יצליח להבין אותך.....

lover boy6

New member
אתם שם לב מה אתה אומר....

למה יהודי(שלא מעניין אותי בכלל מבחינתי אני לא יהודי) לעבור למדינה מפוצצת ערבים....." הסתכלת פעם במפה איפה שראל נמצאת... כאילו עזוב שבתוך ישראל יש בכל פינה ערבי שיכול פתאום להתפוצץ ראיתי כמה מדינות ערביות יש ליד ישראל.. אני מת לעבור לאנגליה או פלורידה ושאני ייעבור אני משנה את השם שלי ואת כל החיים שלי מתחיל דף חדש וזהו אני לא יהודי יותר... וגם אף אחד לא יידע שאני יהודי.. ובאמת שלא בא לי להתחיל דיון על זה...

bnzaky

New member
.........

ההבדל בין ישראל לאנגליה היא שבישראל אתה נמצא עם יהודים שאתה יכול לסמוך עליהם,יש לך צבא,מדינה וכו' באנגליה יש לך רק אנטישמים וערבים.......אבל אם אתה לא מגדיר את עצמך כיהודי אז אין הבדל(וזאת הבעיה....ד"א זה מזכיר את תקופת השואה והאשליה שבא חיו באותה תקופה........) יש לי עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא להגיד על מה שאתה אומר אבל אני יסתום............................חבל עליך....באמת שזה עצוב.....

lover boy6

New member
זה לא עצוב...

ולפי מה שאתה אומר פה יש לך הרגשת ביטחון... אז איך זה שאני משקשק מפחד כל יום יכול להיות שאיראן תכריז מלחמה עלינו... ואם אתה בין האנשים שחושבים שישראל חזקה ויכולה על איראן אז אתה בכלל חי בסרט.... ובכלל תוך כמה חודשים לאיראן יש פצצת אטום ואז בכלל אני יפחד... ודרך אגב אין מה להשוות לתקופת האופוריה שלפניי השואה.. היום כבר לא מזהים יהודים כמו פעם.. היום כל העולם נראה אותו דבר..

bnzaky

New member
1-לא אמרתי כלום ממה שכתבת....

2-אני מעדיף לחיות עם העם שלי ולא עם אנשים שאין לי שום קשר אליהם.. ויש המון מה להשוות בתקופות...החשיבה שלך היא בדיוק החשיבה שהיה להמון יהודים אז(שבעקבות שיוויון הזכויות כבר לא יהיו הפליות וגזענות-אז זהו שהם חיו בסרט ואז באה השואה והיתפוצצה להם בפנים....) באמת עזוב אין לנו מה להיתווכח כי החשיבה שלך היא של אדם שאין לו קשר לעם שלו,לארץ שלו והכל......אולי שתיתבגר תבין...... יומטוב

lover boy6

New member
אני גם למדתי היסטוריה...

היהודים לפניי השואה קיבלו את שוויון זכויות הזה(אמנסיפציה חח) ושהיה להם את זה הם חשבו שיהיה להם הכל טוב אז הם המשיכו לקיים מצוות ולהתנהג כמו יהודים דתיים.. אבל מה שאני אומר זה שאם אני יישנה שם וייקראו לי בריאן משהו... כמו כל אמריקאי ויהיה לי רק אזרחות אנגלית ...ואני לא שומר כשרות ואין לי כל קשר ליהודים ותאמת לא איכפת לי כל כך מה ייקרה למדינה כל עוד אני ומשפחתי ניהיה במקום בטוח... אמרתי לך שאני לא אוהב להתווכח תמיד אני זה שיוצא האידיוט בסיפור או משו כזה למרות שאני יודע שאני צודק...(אני לא מדבר דווקא על הוויכוח הזה)

bnzaky

New member
חח אני גם זוכר את זה וד"א- זה

אמנציפציה....ואתה טועה בקשר למה שאמרת "הם המשיכו לקיים מצוות ולהתנהג כמו יהודים דתיים" גם אלו ששינו שמות ועזבו לעירים הגדולים ולעבודות בכירות ועזבו את הדת וכו'(בקיצור מחקו את זה שהם יהודים) נהרגו בשואה....זה לא ממש קשה לעלות על זה שמישו יהודי(ד"א סביר להניח שאתה נימולת...)יש שורשים לכולם........ אבל באמת עזוב תעניין כי אני רואה שאתה אפילו לא מוכן להקשיב-(".....למרות שאני יודע שאני צודק.....")-באמת חבל עליך, חבל על כל יהודי שחושב ככה...... תהנה באמריקה....

eynav br

New member
אתה יכול להתגייר אם אתה רוצה

מתי שתעזוב... ואין לי כוח לקרוא את הויכוח שלכם.. SSORY לי אין בעיה אם אף אחד.. כל אחד יעשה מה שבא לו...

וואו,רק רגע.

תסביר לי בבקשה מה הבעיה באותם ערבים-ישראלים שרוצים בדיוק כמונו לחיות פה בשלום?

bnzaky

New member
הבעיה באותם ערבים-ישראלים

היא שרובם(ואני אומר רובם בכוונה כדי לא להכליל את כולם......)נגד יהודים ובעד הטרור והנה עובדה-"הניו יורק טיימס מצטט סקר עדכני על דעת הקהל בפלסטין: ובקצרה בעברית: %87 מהפלסטינים בעד המשך פעולות הטרור ובעד שחרור *כל* פלשתינה." והם ממש לא רוצים לחיות פה בשלום אלא הם רוצים לחיות פה בלעדינו ולא אכפת להם שלום או כלום..... נראלי שבכמה שורות אמרתי חלק קטן מהבעיה בערבים-ישראלים, חלק קטן שמראה הרבה...הרבה מאוד...

למעלה