יש פה שאלה אשמח אם תגיבו מתוככם

מ א י.

New member
יש פה שאלה אשמח אם תגיבו מתוככם

זמן עובר רוצה יותר תמיד נותר בי ריק הכל אך לא מספיק חסר בימים של חרדה החיפוש מתגבר רוצה לנשום ובו זמנית לראות להריח לשמוע לטעום רוצה שלווה להיות מרוצה מכול מה שבא רגליים על האדמה להרגיש קיימת להרגיש שלמה ועדיין לגדול זה הכל זה מוגזם מדיי לרצות? האם מדיטצייה זו התשובה ואם באמת "אסתפק ולא ארצה יותר כול הזמן" האם עדיין יהיה לי את המוטיבציה להגשים את החלומות שלי תמיד נדמה לי שאם אני לא בלחץ אין לי מספיק" כוח" ללכת הלאה להגשים את הדברים והתשוקות איך אפשר להסתפק במה שיש להיות שלווה ומרוצה ועדיין ללכת להגשים את חלומותיי? מישהו מבין למה אני מתכוונת?

יוגי בר

New member
וואו... של שאלה

היי מאי. זרקת פה שאלה פצצה. ננסה לתת לך קצה חוט להתחלת התהליך. ובאי נתחיל לרגע מהתשוקות.... התשוקות אף פעם לא נגמרות.. ככה זה. נגמרת תשוקה אחת נוצרת תשוקה חדשה ועוד אחת ועוד אחת. אלא שכל תשוקה מתחילה במחשבה שנוצרת בהכרה. אז מה הקטע? הקטע הוא להתחיל לאלף את ההכרה. זה לא פשוט. זה לא קל. אבל כשמתחילים להבין את העקרון אפשר להתחיל להתקרב לפתרון ואז זה מתחיל להיות פגזי. איך מתחילים באילוף? כמו כל אילוף מתחילים בדברים קטנים. לדוגמא: אתה כמה בבוקר ההכרה(ההרגל) אומרת לך: עכשיו אני מתה לקפה שתי תה. בקיצור את מתחילה להבהיר להכרה שהיא לא הבוס. ברגע שתתחילי לקלוט ולהעריך את הכוח שלך. תוכלי גם להיות שלווה ומרוצה וגם להגשים את החלומות. איך זה? בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

מ א י.

New member
אבל

זה נראה כאילו אתה אומר לי לעשות את מה שעשיתי עד עכשיו... להדחיק.. לא הבנתי . זה לגרום לי לסבול עוד יותר . אם אני רוצה משהו לעשות בדיוק את ההפך, (לא מרגיש לי שאהיה שלווה ומרוצה בכלל כך...) ואז ללכת ולהגשים את מה שרציתי ..??? לא הבנתי . תוכל להבהיר למה אתה מתכוון . כי אולי אתה מתכוון לזה שאם יש משהו חלום שלא בריא לי (כמו קפה..) אז לשלוט בזה ובשאר הדברים שאני רוצה ובריאים לי להתמקד? הרי גם אם אני מבהירה להכרה שהיא לא שולטת בי עדיין יש לי את התחושה של לא מספיק בשבילי ואני רוצה גם..

יוגי בר

New member
אבל... זה לא.

היי מאי יקירתי. לא בפירוש לא להדחיק (זו אגב עוד תגובה של ההכרה) ראי, את מתחילה בדרך שבה את מתחילה להבהיר להכרה את כללי המשחק החדשים. וגם מסע של אלפי מיילים מתחיל בצעד קטן אחד. זה לא תהליך קל. ממש לא ההכרה מתחילה להגיב בחזרה והיא מייצרת אצלך אין סוף של תחושות מנוגדות. אז מה? זה תמיד היה כך. תתחילי בשינוי. ככל שהוא ילך ויתעצם ההכרה תנסה אין סוף של תחבולות להתנגד לו. אל תתייאשי אני מקווה בשלב זה את מבינה שמדובר בו בתהליך שהוא מנוגד לחלוטין להדחקה. בקיצור, תתחילי לעבוד ואל תתני לתירוצים שההכרה מייצרת לך להפריע. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה