יש פה שמאלנים ? (חוץ ממני)

ariegur

New member
יש פה שמאלנים ? (חוץ ממני)

כולם פה ימניים וכולם ``משכנעים`` אחד את השני על משקל של ``לשכנע את המשוכנעים``, ואם כבר איזה שמאלן מנסה להגיד משהו, אז יש מי שינסה לסתום לו את הפה באופן שמזכיר שפה של מחבלים ... אריה

hreuven2

New member
תאמין לי שאנחנו עדינים

בפורומים של וואלה ונענע אנחנו מכונים נאצים וכו. אז אל תטיף מוסר-תביע דעה ותתמודד

ariegur

New member
סגנון ומחשבה

אם הסגנון שלכם ודרך מחשבתכם מייצגת את הימין - אנחנו בבעיה הרבה יותר חריפה מכל איום חיצוני שהוא - אבל אני בטוח שסגנון הדיבור פה פה אינו מייצג את הימין. אריה

hreuven2

New member
יש להם דמעות רק בשביל הערבים

אני מרגע זה לא מגיב ליצור הזה. שיחפש את המזל שלו במסטיק בזוקה,לא יכול להיות שאיזה פרחח שמאלני ימקד תשומת לב רבה כל כך.

jochay

New member
תגובה לרובן על הפרחחות

מענין לדעת מי הם הפרחחים ??? בדוק בביתך יוחאי

ariegur

New member
יוחאי,

צריך להגיד לראובן - טול קורה מבין עיניך והפוסל במומו הוא פוסל. אבל לא בטוח שהוא מבין משפט כזה ... אריה

hreuven2

New member
אתה ודרך החשיבה שלך

אין בהם דבר,הכל ריק וחסר ערך. לנסות ליחס לנו איום שגדול מאיום חיצוני זה דבר נבלה שרק אידיוט יכול להגיד. אגב,אינני מציג את הדבר הבא כדי להתגאות,אבל נפצעתי פעמיים בקרבות למען המדינה ולמען תושביה כולל כמוך כדי שתמשיכו בדברי הבלע המאוסים שלכם

יש לך נטייה לראות הכל הפוך

אריה; כתוב את דעותיך מן הסתם התגובה לא תהייה עדינה אבל עדיין לא קנינו פלסטרים על מנת לסתום פיות קדימה לעבודה תתחיל לכתוב 007 - ליהי

jochay

New member
,תגובה לשמאולני

אוי אוי כמה שאתה צודק על בשרי אני מרגיש בכל שיחה שהימנים מתוקחים לא רלונטי לנושא אלא ברוח הפשיזם הטוב עליהם הם יוצאים מהמסגרת של השיחה ועוברים לטעון כל שהוא שצודק ואז הם מרגשים טובץאתן לך דוגמה ממשית.מתי שאני כותב דבר מה על המצב כפי שאני בראות הומנית רואה אותו אזי עונים לי `` היו לך שגיעות כתיב `` הבנת לכן אין עם מי לדבר רק לראות המ הם יעשו מהמדינה.הם אומרים שהימין בעזרת בגין הביא שלום.אין שקר גדול מזהץהוא אומנם יזם את השלום בהיותו אדם הגון שאין כמוהו אך איתו לא הצבעו לא האיש שנבחר להיות ראש ממשלה לא גאולה כהן לא שמיר רק אנו כל המחנה השפוי יוחאי גורן

והוא עוד ממשיך לטעון שהוא שפוי....

אוי ואבוי לנו ולשפיות הזו. כסילות שכזו, שיאים חדשים.

ariegur

New member
בגין זו האישיות היחידה שהיתה להם -

וגם עליו שרון גמר ... אריה

חיננית

New member
תגובת שמאלנית גאה

הייתי כאן פעמיים לפני הבחירות. סתמו לי את הפה בצורה בוטה ולא ממש ענינית זו האוירה כאן . ולכן לא נמנית עם חברי הפורום הזה .הם יודעים לגדף ערבים, שמאלנים ,הומואים. כל מי שלא חושב כמוהם . וזה נורא חבל, כי יכל להיות כאן דיון לגופו של ענין בצורה מכובדת וענינית להנאת כל המשתתפים. כן,אדוני ה ראובן --זו שוב אני ,זאת שאוהבת את הפרחים בדיוק כמוך, רק בנוסף לזה אוהבת גם אנשים מכל המינים והצבעים .

ariegur

New member
חיננית,

אני מתחיל לחוש ממש צורך לאומי להתמקד באופן רציני בפורום הזה. אריה

חיננית

New member
חזק ואמץ-ידידי :cool:

יפה שאתה מתמודד עם זאבי הפורום . צלש שמאלי תקבל ממני :))) ואתם חברים ?איפה החיוך ,כולנו בעצם באותה הצרה ,רק שדרכי הפתרון שמציעים שונות . אז למה מלחמת גוג ומגוג כאן ?. דברי חכמים בנחת נשמעים- אמרו חזלינו- וגם בזה צדקו.

hreuven2

New member
חיננית התגעגעתי אליך

מה דעתך על פיצוץ המטען בואדי ערה?נכון שמגיע לנו?נכון שאנחנו אשמים? הביעי דעה

למעלה