יש פה

אני...

מחר שיעור שישי שלי, הולך מצוין באמת אחלה בית ספר אין מה להגיד, עובדים עם אלכוהול אמיתי כמו שהבטיחו והמדריכים אחלה, מחר יש שיעור פלרינג נשמע מאוד מעניין. את גם לומדת שם ? או שאת מתלבטת עדיין ?

אני לומדת...

כל יום שישי בבר בראשון לציון!!! שאלות: מי המורים שלך? באיזה ימים אתה לומד? ובאיזה עיר?

Symbolic

New member
אני למדתי בצ'ייסר באלנבי

המורים שלי היו אוהד ורותם (רותם כבר לא מדריכה יותר, היינו הקורס האחרון שלה). שניהם היו ממש מש עשר. אני ירושלמי, אבל היה שווה להגיע לת"א בשביל הקורס. היה כיף לאללה. עדיין לא חיפשתי עבודה בתחום בכלל, כי התחלתי מועדפת במלון (בתור קב"ט). אחרי המועדפת ננסה למצוא משו בתחום.

ערןGS

New member
אתה יכול לשלב

אתה יכול להיות ברמן במלון וזה ייחשב כמועדפת... (עם איזה קומבינה קטנה) אם תרצה פרטים נוספים צור קשר במסרים.. ערן, ברמסטר.

Symbolic

New member
אז ככה

המסרים אצלי לא עובדים אז אני אשאל אותך בשרשור. רציתי אם אפשר שתסביר לי טיפה על מלחקת ההשמה שלכם. לפי מה אתם "משדכים" בין בוגרים ומקומות עבודה? לפי המלצות המדריכים בקורס? לפי מה? תודה.. מתן

Symbolic

New member
ערן GS

אני רואה שאתה לא ממש בקטע של לענות לי על זה הא..

ערןGS

New member
חס וחלילה.

פשוט יש לנו המון עבודה השבוע בגלל הכנס משתחררים.. בכל אופן, צור איתי קשר במשרד, ואני אענה לך על כל השאלות... 1-700-703-702 ערן. ברמסטר.

מה תגיד עליי...

אני גרה באשקלון (שזה יוצא משו כמו 3-4 אוטובוסים בשביל להגיע למקום). אבל אני ממש מרוצה.

קודם כל שיהיה בהצלחה !

המורים שלי הם עופר דודי ודניאלה, את בטח לא מכירה אותם כי אני עושה את הקורס בחיפה בפאב האלפנט בימי ראשון ושלישי. איך הקורס בראשל''צ ?

נח1

New member
אני בוגרת ברמאסטר...

אני את הקורס שלי עשיתי בסניף המרכזי בהרצליה ונהניתי מכל רגע! המון הצלחה בקורס!

GoingDown

New member
גם אני

אני למדתי בהרצליה (עם איתי ואורי) .. בהחלט מסכים.. בה"ס מצוין..

למעלה