יש פורום חדש לאווא

TillsWIFE

New member
יש פורום חדש לאווא

אמממ עם כמות האנשים שאין (קרי) יש כאן, אני מתלבטת אם כדאי בכלל להמליץ על פורומים אחרים...
הפורום אמנם לא כ"כ פעיל וההודעה האחרונה שנכתבה שם מ-2006 אבל זה כנראה נובע לפחות מהסיבה שעדיין תאמינו או לא יש הרה ממורמרים על זה שאינארי עזבה. אופיר, תהית איפה להביע את אהבתך לאווא, זאת ההזדמנות הא?
אני זוכרת שבזמנו היה פורום גם למר קלמה, הוא היה מקסים ממש! והיו שם המון אנשים, ומר קלמה אפילו נכנס לשם פעם אחת, והוא היה מעוצב יפה, וההודעות הו לעניין, אבל הסתבכו באיזשהם תשלומים למאחסנים
משו כזה והאתר נפל... טוב, תמסרו את דעתכם...
נ.ב. יש לי יהום בגרות בספרות בשעה 4!! חרשתי את הנשמה שלי השבוע... ביום שני הייתה לי מתכונת וקיבלתי 100!
וזה גם הציון מגן שלי.. אני משוויצה קצת כי אני מאושרת.. ומפחדת

הבגרות הייתה כבר

יש לי חברה שעשתה השלמה של היחידה הבסיסית, אמרה שהבגרות הייתה ממש קלה. בכל זאת בהצלחה!

TillsWIFE

New member
כן תודה

אני לא עשיתי את היחידה הבסיסית, עשיתי את המשלימה של 5 י"ל אממ הייתה בסדר, המורה שלי דווקא אמרה שהיא הייתה קשה.

uoston

New member
גם עשיתי אותה

וזה לא היה קשה , זה היה מאוווווווווווווווד קשה... אין לי מושג מה זה היה, אבל זה בטח לא היה על החומר.. פשוט בגרות מזעזעת, עם שאלות כלליות כאלה שעוקפות בערך את כל היצירות בלי להתייחס למיקוד.. איכס, העיקר זה עבר.

uoston

New member
נראה לי שאותה הכי פחות אוהבים בלורד

*בלורדי. אם כבר אוהבים את כל הבנים, כיח נראה לי שרוב המעריצים של לורדי הם בנות.. לוידעת למה... ואז על אווה לא כל כך שמים. או שמערצים את הקודמת, זאת שעזבה. אני חושבת שבהרבה להקות רוק, הנשים הבודדות הופכות לסמל סקס, אבל מתי שזה מפלצות אז כל יותר להפוך את המפלצות בנים לסמל סקרס מאשרא את הבנות..

who am i1

New member
איזה שטוויות

אני אישית מעריץ שלה והיא גם אחת מחברי הלהקה הכי אהובים עליי וחוץ מזה שנאי ראיתי הרבה אנעשים בהרבה פורומים שמעריצים אותה היה לה תפקיד גדול להכינס לנעליים של אותה בלונדה האהובה כל כך והיא הצליחה לעשות את זה בגדול חוץ מזה שהיא הייתה עם הלהקה באירויזיון יש לה תשובות שנונות והיא אחלה נגנית. זה שהפורום שלה לא תפס ולא משך זה רק בגלל שבבודדים אצליהם זה לא עובד זה כל העניין של האימג' שלהם חבורת מפלצות ולא "סלב" בפני עצמם.

למעלה