יש פורום כזה?! יש לי שאלה מביכה...

יש פורום כזה?! יש לי שאלה מביכה...

שלום! הופניתי לכאן מפורום אחר (חתונות) מתוך מחשבה שאולי מישהו שמע או יודע על דרך "טבעית" לעכב את המחזור. הסיבה לשאלתי היא שאני ממש מנסה להימנע מגלולות או כל כדור אחר (הם עושים לי ממש רע). תודה

Blueberry Kiss

New member
אין דרך כזו. כבר דנו בזה פה פעם.

צר לי לאכזב אך הדרך הטבעית היחידה לעכב את המחזור היא להכנס להריון

אני יודעת שדנתם בזה

קראתי את השרשור. אבל שמעתי שיש משהו כמו תה סרפד שעושה את זה. אולי מישהו יודע עוד פרטים?

Blueberry Kiss

New member
שומדבר לא עושה את זה...

יש המון מיתוסים לגבי מזונות וחליטות וכו' שיכולים לעזור, אבל האמת היא שמיתוסים הם רק מיתוסים. הרצתילך חיפוש בגוגל על "עיכוב מחזור" ו- "עיכוב ווסת" , והיו רק 4 תוצאות שבכולן נאמר שאין שיטה טבעית לכך. מצטערת לאכזב. מה שכן, היות וזוהי חתונתך, מה שגורם להתרגשות רבה כבר כמה שבועות לפני, יכול להיות שמועד הביוץ שלך יאחר (מלחץ, התרגשות וכו'..) וכך גם המחזור יאחר להופיע.

iditush11

New member
מסכימה עם בלוברי קיס לגבי מה שהיא

כתבה כאן, אין שום תרופת סבתא או הליך כלשהו שיכול לעכב את המחזור. הלוואי והייתה תרופה כזאתי אלא אם כן בוחרים להכנס להריון ואז יש עיכוב לתשעה חודשים אבל זה כבר סיפור אחר.

נ.ב.

אני בדרך כלל מאוד לא אוהבת להתערב בתהליכים הטבעיים של הגוף אבל זה ממש חשוב לי כי מדובר ביום החתונה והמחזורים שלי לא קלים (בעיקר כלפי הסביבה
). ועוד דבר למתחכמים: כטכניקה לעיכוב המחזור, היריון לא בא בחשבון כרגע...

המממ... נשמע מעניין

מכיוון שיש לי עוד פעמיים עד החתונה, אני אנסה ואדווח אם יש תוצאות. תודה על העזרה.

0 אור 0

New member
מזל טוב לחתונה

אבל אני חייבת להביע את תמיהתי לגבי זה שהמחזור יוצא בתאריך החתונה. בתקופה שאני התחתנתי, הרבנית היתה עושה לנו תחקיר מקיף על תאריך המחזור ותאריך החתונה כמובן תוכנן לפחות 7-10 ימים לאחר סיומו כדי שלא תהיה שאלה של נידה. אנחנו התייחסנו לזה כמטרד בזמנו - אבל הנה אני רואה שדוקא בזה הסבתא צדקה. האם יש עוד סיכוי לתכנן את החתונה במועד שנוח לך ושתוכלי ליהנות?

ענייני הרבנות

הרבנות יכולה לשאול מה שהיא רוצה ואני יכולה לענות מה שאני רוצה. וסליחה אם זה פוגע במישהו כאן. ההחלטה להתחתן בחתונה דרך הרבנות נעשתה כדי לרצות את המשפחה בלבד, אחרת הייתי מתחתנת בחתונה יהודית רפורמית. למקווה אגיע, ולפי כל החוקים לא אגיע במחזור אבל גם יותר מ- 7-10 ימים אחריו. אם הבלנית תמצא חשש לנידה אצטרך להתחתן בנידה. זה לא נגד ההלכה (זה נקרא "חופת נידה"), זה פשוט לא נעים לדתיים לא לגעת אחד בשני אחרי החתונה. מכיוון שאני לא דתייה, אין לי בעייה כזו. הבעייה היחידה היא פיזיולוגית - כאבי המחזור ומצב הרוח הרצחני שלפעמים מתלווה אליו.

למעלה