יש פורום לחוק וסדר!!!!!!

יש פורום לחוק וסדר!!!!!!

אני וההורים שלי גרופים מושבעים של הסידרה מרגע התחלתה אצלנו היא בנויה היטב ורעננה אפילו היום,הדמות הבולטת אצלי הוא גק מקוי התובע שמשחק סם ווטרסטון שהופיע גם בגטסבי הגדול עם רוברט רדפורד(הידעתם?)ובסדרות אחרות,מתי כבר יביאו את הפרקים החדשים??? שלכם חנה גונן

Nimst

New member
ברוכה הבאה, חנה!

באמת שאלה טובה, מתי יגיעו הפרקים החדשים. אני אנסה לברר ואחזור אליכם.

Nimst

New member
אגב..

הדמות הבולטת היא כבר לא כ"כ ג'קי מקוי. משום מה התפקיד שלו הולך וקטן.. אני מאוד מקווה שזה לא רמז מתרים.

מקוי ישאר תמיד החבוב שלי..

גם ביגלל שהוא אחלה שחקן וגם ביגלל שראיתי אותו בטלוזיה הרבה שנים לפני חוק וסדר באיזו סידרה על מדען חוקר תעלומות...ניצנים עתידים לחוק וסדר? וכאמור הופיע מקוי בגטסבי הגדול וכן בדוקודרמה על הצלת יהודי דנמרק שמשודרת בתכלת. שלך חנה גונן

Nimst

New member
באמת?

חידשת לי בנוגע לדוקודרמה, טוב לדעת. הוא שחקן מצויין, המועדף עליי מבין כל השחקנים (והבחירה באמת קשה). אפילו היה מועמד לפרס אמי לפרס אוסקר.

nutty boy

New member
:-O מזאת אומרת, הוא לא יכול ללכת

הוא האחד שעושה את החלק המרכזי בסדר, בילעדיו מי עוד יש? אדם (שיף) הוא האחד שמחלק פקודות, המזכירה (נו שכחתי את השם שלה) היא בסך-הכל מזכירה. ואין עוד אף-אחד בחלק של הסדר. אמממ, ודרך אגב זה ג'ק לא ג'קי (ג'קי כמו העו"ד מסיינפלד)

Nimst

New member
../images/Emo12.gif כתבתי ג'קי?

אופסי. אדם שיף כבר לא התובע המחוזי (האחד שמחלק פקודות:)), עכשיו זו נורה (דיאן וייסט). העוזרת של ג'ק (היא לא מזכירה, היא עורכת דין.. לא לזלזל) היא סרינה. אני דווקא אוהבת אותה פחות מהקודמות.

ג'יל הנסיי הייתה הכי טובה

היא שיחקה את קנקייד כמובן,והיא מתה בסוף עונה 6 בתאונת דרכים. בריסקו יצא ללא פגע.

Nimst

New member
אני חייבת להודות

שהיא גם האהובה עליי. אם כי גם אבי קרמייקל (אנג'י הרמון) הייתה נחמדה.

קנקייד הייתה מעולה.

אהבתי מאוד את התפקיד שלה,וג'יל הנסיי מאוד חמודה ויפהפייה לדעתי. העציב אותי שהרגו אותה בסוף עונה 6. את אבי פחות אהבתי,היא הייתה בסך הכל נחמדה,אבל לפעמים היא ממש עצבנה אותי,היו לה הבעות כאלה קצת מעצבנות,לא ? אבל מי שבאמת עצבנה אותי,וברוך השם שבסוף עונה 4 היא עזבה וכרגע אני לא צריכה לראות את הפנים שלה בטאר וורלד - היא אלכס ! כזאת מרגיזה. פשוט לא יכולתי איתה.לפעמים פשוט סגרתי את הטלוויזיה בחלקים של המשפט או חלקים שהיא מופיעה הרבה,בשביל לא לראות את הפרצוף שלה.פשוט מעצבנת. אני היחידה שחושבת ככה ? בלשים למשל - אף פעם לא הייתה לי בעיה עם אף בלש,כולם היו בסדר ואף יותר,וגם את התובעים (בן סטון וג'ק מקוי - אהבתי מאוד את שניהם),אבל תמיד היו לי בעיות עם העוזרות תובע.מביאים לשם לפעמים כאלה קלפטעות מעצבנות שזה מוציא אותי משלוותי.

Nimst

New member
אני יכולה להבין

איך אלכס מעצבנת אותך. אני חושבת שההגדרה שהכי מתאימה למראה שלה היא "cold hearted bitch", אם תסלחו לי על הביטוי. אבל היא לא, באמת שהיא לא.. למדתי לאהוב אותה. קשוחה שכזאת

אני מעולם לא חיבבתי אותה

ניסיתי,באמת שניסיתי,אבל זה בלתי אפשרי,והביוטי משקף היטב מה שהיא.

danielhope

New member
כן האמת חיכיתי שנים לפורום הזה

וגם אני ניסיתי לפתוח לנהל כזה...(לא משנה) אני אוהב מאד את מקויי.. וגם אמא שלי מכורה האמת אני אוהב בימינו את מדור מיוחד כי את הפרקים של הסדרה הרגילה כבר ראיתי ברובם... (בתשובה מפורטת לסקר)

danielhope

New member
אבל שטויות

אני מעריך שתהיי מנהלת טובה (כן את יודע מי אני? כאילו את יודעת. השאלה אם את מקשרת?)

למעלה