יש פורום לתיקים באפילה!

Antonio Montana

New member
יש פורום לתיקים באפילה!

אני כל כך שמח לראות שכזה פורום קיים! התחלתי לראות את הסדרה עכשיו מההתחלה, אני מניח כמו רובכם, כשעכשיו הבחורים (והבחורות) הטובים והטובות ב AXN התחילו לשדר לנו אותה. אני לא רואה את הסדרה בלילה אלא ביום אח"כ ברבע ל7. אין על הסדרה, משב נוסטלגיה אדיר תקף אותי עם החזרה שלה למסכינו, פעם אחרונה שראיתי את הסדרה הייתה כשהייתי הרבה , הרבה יותר צעיר (היום אני בן 18) ואני לא זוכר כל כך דברים שקרו, רק פרקים , דמויות, וכל מיני יצורים\מפלצות וכו'. ולכן טוב לראות הכל מההתחלה. באמת מרגש! ובכן, רציתי גם לשאול : מה ההעדפה האישית שלכם, פרקים על חייזרים ודברים שקשורים אליהם, או פרקים על מפלצות וכל מיני דברים כאלה? אני הכי הכי לא אוהב את הפרקים עם הרוצחים הסדרתיים וכל הדברים האלה. למרות שהם היו נחמדים, אני חושב שהם הכי פחות מעניינים. אין כמו הניצוץ בעיניים של מאלדר כשהוא חוקר איזה חטיפה של חייזרים D: עוד שאלה : מתי סקינר נכנס לסדרה? אני מתגעגע! וגם איש הסיגריות! קלאסיקה. בתקווה שיהיה פרק טוב היום..

orrrrrrrrr

New member
גם אתה פה?

חחח ההעדפה שלי- בעיקר פרקים על חייזרים , וכל פרק שבו מופיעים "איש הסגריות" וקרייצ'ק- הדמויות שאני הכי אוהב! (יש לי חולשה לרעים) סקינר ואיש הסגריות שניהם הופיע ביחד לראשונה באותו פרק בשם tooms- העונה הראשונה- אם אני לא טועה זה הפרק היום? -גם אני ראיתי את הסדרה בהיותי "צעיר יותר" אך גם זיכורני מתעתע בי- העונות שאני ראיתי(בעבר) 4 5 וקצת מ8 וכמובן עונה 1 2 3. בכל מקרה -ברוך הבא

Antonio Montana

New member
תודה

היום בערב יש פרק miracle man נשמע מעניין דווקא. ובלילה shapes אבל כפי שאמרתי אני צופה בפרק של היום רק מחר. חח.. בכל מקרה, טוב שאתה כאן, אני מצפה לפרק המדובר tooms, בו איוג'ין חוזר, לא? מעניין איך יטפלו בו הפעם. (שכחתי)

orrrrrrrrr

New member
הפרק יהיה שבוע הבא

אני דווקא מחכה לפרק עם דיון בארי- אחד היפים של העונה ה-2. וכן זה הפרק שיוג'ן חוזר- הפרק הראשון היה מאוד מונטוני- השני מאוד אפל ומיסותרי- איש הסגריות מוסיף הרבה. ואם אני לא טועה זה הפרק שסקינר מגרש אותו מהחדר? או שזה לא הפרק?

ofir 1233

New member
אני מחכה לפרק עם החרקים הירוקים

הפרק עם החרקים נראה לי פרק 21 או משהו כזה משהו נדיר!~ ואני אישית חולה על הפרקים עם החייזרים ועם סקינר ואיש הסיגריות וכל מה שקשור לממשל...גם הפרקים עם החרקים אני אוהב אם אני הייתי הבמאי הייתי עושה תסידרה הזאת למשהו שהיו מקרינים את זה על מסך גדול בבית זונות ובכל מקום

1Shir

New member
גם אני מעדיפה את פרקי החייזרים.

מהסיבה הפשוטה שהם מהווים את העלילה הגדולה של הסדרה ולכן הם יותר מורכבים. זה בעצם הלב של הסדרה. וסקינר ואיש הסיגריות היו ממש מההתחלה... והפרק עם טומס ישודר ביום א', או בשבילך ביום ב'...

Antonio Montana

New member
תודה רבה

כן, לא ראיתי את הפיילוט מההתחלה, אני יודע שאיש הסיגריות שם.. בקשר לסקינר אני לא בטוח - אבל אני אאמין לך. מה התפקיד של סקינר בעצם? הוא ממונה על מאלדר וסקאלי? על תיקי האיקס? הרי אין עוד חוקרים כמוהם בכל הבולשת.. נכון? אולי אני אסלוד מהרגליי ביום ראשון ואצפה בתוכנית בלילה :) לפעמים זה בגלל שמפחיד לראות את זה בלילה.. חח, כן עד כמה שזה נשמע טיפשי. יש פרקים ממש ממש מפחידים. זכור לי איזה פרק אחד שמתחיל בחטיפת חייזרים. רואים בית פרטי וקרן אור עליו. ואז בתוך הבית מישהו במיטה ישן, פתאום קם, והחדר שינה שלו מוקף בכאלה קירות עשויים ממשי או סדינים או משהו, ורואים את כל החייזרים נדחפים על זה ומקיפים אותו. זה נחרט לי בשכל! מפחיד אש.

orrrrrrrrr

New member
נשמע מוכר- אבל אני לא מקשר

כי זה מתאר הרבה פרקים (או שלא) סקיינר התפקיד שלו- סגן מנהל ה FBI- או משהו כזה.. אצלי הפרק שנחרט בזיכרון(שאומנם מתעתע בי) זה הפרק אני חושב מהעונה ה5- עם הזבובים הקטלניות האלה- הייתי ילד קטן ושראיתי את זה זה היה כולכך מפחיד.. עוד פרק שקשה לי לשכוח- זה הפרק HOME מהעונה ה4.

1Shir

New member
לא התכוונתי לומר שסקינר היה בפיילוט

אלא פשוט שהוא נוכח משלב מאוד מוקדם

Antonio Montana

New member
לא שמתי לב לזה..

אבל מה שכן - האסטרונאוט המסכן שהרוח החייזרית השתלטה אליו קצת דמה לסקינר. :)

Ice Age

New member
אני גם אהבתי את פרקי החייזרים

או הפרקים המיתולוגיים, בשמם המקצועי, עד העונה השישית-שביעית. אח"כ כבר כל כך הסתבכו עם ההסברים שלהם למה שקורה, שכבר קצת איבדתי אמון.

LoLo16

New member
אני אוהבת את ה"ספיישלים"

הפרקים המיוחדים.. כמו BAD BLOOD, TRIANGLE, THE GHOSTS WHO STOLE CHRISTMAS וכו'.. אני אוהבת פרקים מצחיקים..
חוצמיזה.. אני חושבת שאני אוהבת הכל.. אבל כמוך גם אני לא מחבבת במיוחד את כל הרוצחים הסדרתיים.. כי לפרקים האלה יש נטייה להיות לא מעניינים כ"כ. אני אוהבת את המיתולוגיה, וכל מיני פרקים שנוגעים למאלדר וסקאלי באופן אישי. המפלצות גם שוות. לפעמים..

orityemini

New member
פרקי הMONSTER OF THE WEEK!!

הם הכי טובים!! לעומת זאת פרקי מיתולגיה מעייפים אותי רוב הזמן...

למעלה