יש... פורום פינק פלויד...

meandmeandme

New member
יש... פורום פינק פלויד... ../images/Emo13.gif

כדי שהפורום לא ימות נתחיל בסקר קצת... אלבום שאתם הכי אוהבים של פינק פלויד: אני נראה לי אנימלס... דיסק עם המילים הכי גאונית בעולם מוסיקה מושלמת ורעיון מבריק... אני אוהב גם את השאר... ואני לא בטוח שאני אוהב אותו הכי הרבה... אבל זה בהחלט אחד שאני מאוד מאוד אוהב...

Papito

New member
זה ממש קשה

הייתי מתלבט בין אנימלס לחומה לצד האפל אולי גם קצת WISH

CaerBannog

New member
אממ אז ככה

בעיקרון, או אנימלס או דרעקסייד כנראה דרעקסייד, כי אחרי שאני שומע את האלבום הזה, אני פשוט לא מקשיבלמוזיקה לפחות חצי שעה הוא פשוט נהדר.... גם את אומהגומה אני מאוד אוהב (האולפן) אבל לא ממש מתקרב NP-bob dylan-hurrican

אמממ

גם, מתלבטת בין wish ל animals לdark side לחומה.. פשוט כל אחד מהם מצויין בצורה אחרת לגמרי.. לא חושבת שני יכולה ממש לבחור, זה גם נורא תלוי במצברוח

אההה...

במת תלוי במצברוח. ובמת נורא קשה להחליט. אבל אני חושבת ש..פיינאל קאט. או דארקסייד. לא יודעת. (איזה כיף שנכנסים לפה אנשים!!
)

michal optimit

New member
מצטרפת לטליה

זה תקופות תקופה שאנימלס לא יוצא לי מהמערכת ץתוקפה של דארק סייד. ושל הפיינאל קאט..

meandmeandme

New member
אני מסכים עם כל מה שנאמר פה

זה באמת התלבטות קשה ואני מטלבת בין אנימלס לדרק סייד לחומה לויש יו ור היר למדל לדיווזן בל למומנטרי לאפס אוב ריסן לפייפר לסוסר פול למור לאומה גמה לאטום הרט מדר לאובסקרד ביי כלאודס לפיינל קאט (בטח לא ממש הבנתם בגלל העיברות הנפלא אבל זה כל האלבונים... חוץ מכה) ובאמת זה לפי מצב רוח... אבל כולם כל כך טובים שלא משנה מתי כולם יתאימו...

noosh

New member
פורום פינק פלויד!!!!!

איזה כיף
אממממ......... וויש.... פשוט אלבום מ-ד-ה-י-ם!!! אבל בעקרון זה באמת תלוי בתקופה.... וכולם כ"כ טובייייםםםם!! עד הפיינל קאט לפחות..

וואלה..

לא ידעתי שיש כל כך הרבה בנות שאוהבות פינק פלויד... סבבה
נוש, הולכים להופעה ב שני בינואר? אהה כן, אנימלס!

זה באמת שאלה קשה

תכלס, קצת קשה לענות על זה במדיוק כי כמעט כל הדיסקים שלהם טובים, כל אחד מהם אינדיווידואלי ומסמל תקופה אחרת ומעוד חשובה בהסטוריה שלהם. אני מתלבט בין דארק סייד לאובסקורד ביי קלאודס (אמרתי את זה נכון?)

דווקא obscured?

לדעתי הוא אחד מהאלבומים הסתמיים שלהם.. שום אלמנט של פרוג.. לדעתי הוא לא כל כך טוב.

החלטה קשה...

זה בא בתקופות אבל שלושת האלבומים האהובים עליי זה החומה, פיינל קאט ודארק סייד, הם פשוט מהממים!!! מישהו כאן אוהב את דיויסיון בל??? אני אישית התאכזבתי מאוד...

Jam Head

New member
זה מאוד תלוי למצב רוח...

אבל את Animels כרגע אני הכי אוהב , למרות שזה משתנה כל שבועיים :)

meandmeandme

New member
!?!?!?

התאכזבת מדיוויזן בל?! זה דיסק ממש מצוין! קצת מאבד מהיחוד של פינק פלויד, הדיסק באמת נשמע כמו 11 שירים ששמו אותם בלי קשר על דיסק אבל בכל זאת אלה שירים מצוין עם מוסיקה מצוינת ומילים קצת חלשות יחסות לרוג´ר אבל אין מה להשואת, הוא אחד מהכותבים הכי טובים בעולם. אבל גילמור עם עזרה מפולי סמסון (חברתו) הצליחו דווקא לא רע באזור הזה. עדיין דיסק ממש טוב... אין סיבה להתאכזב...

למעלה