יש פירצה בגדר בין הגפנים, בין ענבי הכרם שועלים מחבלים, מייללים ונעלמים... מה לדעתם אומר הקטע הזה?
S s1239 New member 10/7/09 #1 יש פירצה בגדר בין הגפנים, בין ענבי הכרם שועלים מחבלים, מייללים ונעלמים... מה לדעתם אומר הקטע הזה?
נ נוסון New member 10/7/09 #2 הוא מתאר את התקופה הקשה של ההריון יש פרצה בגדר שהיא הלידה.. יש שם שועלים, פחדים שמפחידים מהמאורע ולבסוף התינוק יוצא והם נעלמים. ומחר ילד רץ אליך מחבק אותך..
הוא מתאר את התקופה הקשה של ההריון יש פרצה בגדר שהיא הלידה.. יש שם שועלים, פחדים שמפחידים מהמאורע ולבסוף התינוק יוצא והם נעלמים. ומחר ילד רץ אליך מחבק אותך..
ח ח ל ו ן New member 12/7/09 #5 האמת שזה באמת נשמע כאילו אתה יודע בוודאות על מה השיר. כאילו שמעת ראיון עם אביתר שמספר על זה או משהו כזה...
האמת שזה באמת נשמע כאילו אתה יודע בוודאות על מה השיר. כאילו שמעת ראיון עם אביתר שמספר על זה או משהו כזה...
T TEENAGER1 New member 12/7/09 #6 או כמו שחברה שלי הגדירה את זה "דיסק יפה, ומרגש, אבל האביתר בנאי הזה כל כך עמוק שאני לא מצליחה להבין מה הקשר בין תחילת המשפט לסופו, שלא לדבר על הקשר למשפט הקודם" בכל אופן, אביתר אמר שהשועלים הם המחשבות הרעות..
או כמו שחברה שלי הגדירה את זה "דיסק יפה, ומרגש, אבל האביתר בנאי הזה כל כך עמוק שאני לא מצליחה להבין מה הקשר בין תחילת המשפט לסופו, שלא לדבר על הקשר למשפט הקודם" בכל אופן, אביתר אמר שהשועלים הם המחשבות הרעות..