יש פן נוסף לאיש שמאל שמשרת בצבא

יש פן נוסף לאיש שמאל שמשרת בצבא

לאור ההתבהמות של מספר חיילי צה"ל ואני בכוונה לא רוצה להכנס לאחוזים כאן . יש חשיבות רבה לכך שחיילים בעלי רמת מוסר גבוה ישרתו דווקא ביחידות הלוחמות בקו הראשון בכדי למנוע את המעללים הללו של התעללות בשבויים עצורים גופות , ורצח חפים מפשע . אני רואה אנשי שמאל בצבא כמחסום מוסרי בפני עוולות ופאשיזים ימני צבא שיותר ויותר אנשי ימין קיצוני משרתים בו בעמדות בכירות .

eviv

New member
לא כל כך נכון

הדבר הבילתי מוסרי בצה"ל כצה"ל זה לא שיש בתוכו חבורה של מטורפים כי זו תיהיה אם אני אהיה שם ואם אתה תיהיה שם וגם אם שנינו לא ניהיה שם. הבעיה של צה"ל זה המדיניות שפיקדו עליו לעשות, כלומר זה לא שהעוולות המוסריות הם הסטירות שמקבלים במחסום אלא עצם המחסום. לא הגזל אלא המצור וכן הלאה...

אני התיחסתי לפרט . אתה מתיחס

לכלל ולמערכת השלטונית . נו העמדות שלך שם לא כל כך תופסות גם אם הן צודקות . לצערי שנים ארוכות מידי אני שומע את המשפט שלום עכשיו ותמיד זה שלום אחר כך . נו השלום לא יבוא כל כך מהר ופשוט .

fireman

New member
כל ה"חוסר מוסריות" הזה שאתם

מתדיינים עליו היה בצבא מאז ומתמיד, מה שהשתנה זה התקשורת שדוחפת את האף שלה לכל חור ובלא מעט פעמים שוכחים מאיזה צד של הגדר הם מגיעים, צריך להעביר את ערוצי הטלויזיה הישראלית לעזה, הם מתאימים לשם בדיוק, שילכו להשתטח על הקבר של הראיס שלהם (מסתבר....)

למעלה