יש פרומו לעונה ה 3???..

איזה... לא יהיה עוד מלא זמן

הם רק מתחילים לצלם (וגם זה אולי) בסוף יולי. אולי אז יהיו קצת ספוילרים

mikmik000

New member
וואי הם עוד לא התחילו לצלם?!..

איזה חראא.. זה יקח עוד שנהההה עד שנוכל לראות את 301!

חחחח שנה... הגזמת !!

במקרה הרע- חמישה חודשים במקרה הטוב -בעוד כ-3 חודשים כאשר בטח איזה חודש לפני כבר יתפרסמו ספוילרים וטריילרים וכל מיני תוכניות של מאחורי הקלעים וכאלה. אבל באמת זה יותר מידי זמן- כי הסיום של העונה היה מאוד מותח

Tinty

New member
ל24, גם היא של FOX, כבר יש

אבל עם שוטים מהעונות הקודמות...
ניחא, לפחות יש במשפט שנאמר בפרומו ספוילר קטן ונחמד, לתחילת העונה החמישית (אבל לא אגיד איזה. חבל להרוס את אפקט ההפתעה המדהים שיש לפרק האחרון של העונה
). ספוילרים? נראה לי שאתחיל להגמל מזה. קראתי ספוילרים על סוף העונה של 24 והרסתי לעצמי בענק.. דרך אגב, מונח על האזוראוס שלי טורנט שמקשר הורדה לכל העונה השניה של The OC, סופסוף

T w e n t y 4

New member
ממ הייתי אומרת שזה לא ממש פרומו

לעונה הבאה של 24. כאילו כמעט הכל היה פשוט על העונות הקודמות. אבל אין מה לעשות תמיד כשנגמרת סידרה צריכים לחכות הרבה זמםן במתח ענקי.

Tinty

New member
כדי לנפח את אחוזי הרייטינג

(וחשבון הבנק) בפרקים הראשונים (לפחות) של העונה הבאה. האמת היא שביחס לפרק הסיום של The OC, זה לא היה ממש קליף-האנגר לדעתי, אלא עוד נקודת ציון דרך בחייו של באואר (לא הייתי קורא למשפט הזה ספוילר
).

john1987

New member
פוקס הודיעו: עונה שלישית - באוגוסט

*חדש פה* או ככה לפחות קישקשו בפורומים של Tvtome. מישהו יכול להשיג קישור ל press-release שמספר על זה? אם זה נכון, אגב, אז הם וודאי יתחילו לצלם בשבועות הקרובים. הם יצאו לחופש כבר לפני חודש וחצי..

Aviad1987

New member
ברוך הבא! והם טעו כנראה

כי בTVTOME פרסמו שהתאריך הוא ה3 לנובמבר. הלוואי וזה היה באוגוסט אבל הסיכוי לא סביר כל כך =\ ואם ככה הם בטח יתחילו לצלם באוגוסט.

Aviad1987

New member
מאמין שיהיה באוגוסט-ספטמבר

שהם יצלמו לפחות איזה 3-4 פרקים. אי אפשר לעשות פרומואים מבלי שצילמו קצת.

למעלה